Tesettür Etek Modellerinde Öne Çıkan Parçalar

 

  Tesettür giyim için en önemli parçalardan biride eteklerdir. Her üst giyim ürününe uygun bir etek modeli bulabilmek mümkündür. Tesettür etekler uzun oluşları sebebi ile tesettürlü kadınların ideal kombinleri oluşturmalarına yardımcı olacaktır. Tesettür etek tasarımlarının sürekli değiştirilmesi ve her markanın kendine özel ürünleri satışa sunması kafalarda karışıklıkların oluşmasına neden olmaktadır. Tesettür eteklerle ilgili bu sezon çok daha fazla öne çıkan belli başlı modeller bulunmaktadır. Hem gündelik hayatta hem de özel günlerde kullanılabilen bu etekler tesettürlü kadınlar için kurtarıcı niteliği taşıyacaktır.

 

Uzun kuyruklu balık etekler

 

Özel günler için yapılan tesettür etek seçimleri norma günler için yapılan seçimlerden çok daha zorludur. Dümdüz bir etek satın almak istemeyen ve özel modellere yönelen kişilerin ilk seçimi bu tarz balık etekler olacaktır. Bu eteklerin mantığı balık elbiseler ile aynıdır. Eteğin uç kısmı uzun ve geniş gelmekte üst kısmı ise vücuda oturmaktadır. Bu tarz uzun tesettür etekler özel fakat abartısız bir giyim ürünü arayanlar için doğru bir seçim olacaktır. Bunun yanı sıra alt kısımlarında pilelerin yer aldığı uzun eteklerde balık etekler gibi özel günler için hoş kombinler yapılmasına yardımcı olacaktır.

 

 Önü düğmeli kot etekler

 

Gündelik giyim denince akla kot kumaş gelmektedir. Kot yalnızca pantolonlarda değil eteklerde de oldukça hoş durmaktadır. Bu senenin öne çıkan önü düğmeli etek tasarımı tesettür etek ürünlerinde de yerini almış durumdadır. Bu tarz ürünlerin önü boydan boya düğme ile kaplıdır. Düz kot eteklere oranla daha farklı duran bu tekler tesettürlü kadınların ilk tercihleri arasındadır.

 

 Bahçıvan etekler

 

Bu sene moda olan ve jile adı verilen bu elbise ve etek benzeri ürün oldukça popüler olmuş durumdadır. Kot ve kumaş olanlarının bulunduğu bahçıvan etekler üst kısma doğru uzanan bir parçaya sahiptir. İçerisinde giyilebilecek düz renk uzun kollu bir bluz ile oldukça hoş duran bahçıvan etekler, günlük kullanım için idealdir. Kumaş olanlarında birçok renk seçeneğini bir arada bulabilmek mümkündür. Kombin yapması oldukça kolay olan bu etekler, her gün sorulan ne giymeliyim tarzı soruları ortadan kaldıracaktır.

 

Bir cevap yazın