Tesettür Eşofmanlarda Hangi Moda Trendleri

Tesettür giyim söz konusu olduğunda bazen kombinlerde problem yaşanmakta. Kişi kendisine uygun kombini yapmak adına uğraş verse de bazı parçaların yetersiz kalması mutsuz ediyor. Ancak tesettür eşofman için atılan adımlar meyvelerini vermeye başladı. Tesettür giyime özel hazırlanan bu ürünler kişinin tam istediği şekilde üretiliyor. Terletmeyen, üşütmeyen ve aynı zamanda oldukça modern görünen bu eşofmanlar her rengi ile Moda Selvim sitesinde satışta. Bir eşarp ya da şal ile kolaylıkla kombin edilebilecek bu ürünler şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı. Hareket sahasını kısıtlamayan bu kıyafetler ile kolaylıkla spor, koşu ya da yürüyüş yapılabiliyor. Ayrıca iç göstermiyor ve rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

 

 Kadife Modası Unutulmadı

 

2018 yılına bomba gibi bir giriş yapan kadife kumaşlar her kıyafette kullanılıyor. Özellikle elbiselerde sık görülen bu kumaşlar artık eşofmanlarda da kullanılıyor. Böylelikle kişinin hareket olanağı artırılıyor ve aynı zamanda oldukça tarz bir görüntü oluşturuluyor. Ancak tesettür eşofman ürününde kadife kumaştan hoşlanmayacağını düşünenler için penye gibi farklı türden kumaş seçenekleri de mevcut.

 

 Tunik Tarzda Üst Parça

 

           Tesettür eşofman iki parça halinde hazırlanmış. Yani üst kısım bir tunik gibi dizlerin hemen üzerinde bitiyor. Eteksi uçları çok daha rahat spor yapılabilmesini sağlıyor. Pantolon kısmı ise lastikli bir bele sahip. Kişi kendine uygun olan bedeni sipariş ettiğinde rahatlıkla üzerine olduğunu görüyor. Moda Selvim sayfasında yer alan bu ürünlerin mordan turuncuya kadar pek çok rengi de mevcut. Aynı zamanda fermuarlı cep ayrıntılarına sahip olan bu ürün ayrıca bir çantanın taşınmasına gerek bırakmıyor.

 

 Beyaz Ayrıntıları İle Modernleşiyor

 

Moda Selvim sayfasında satışta olan bu tesettür eşofman çeşitleri tek renk değil. Kol ve boyun kısmında kullanılan beyaz ayrıntılar eşofmanın daha modern bir görüntüye sahip olmasını sağlıyor. Ayrıca tunik kısmının fermuarı açıldığında yine içeride bir beyaz ayrıntı yer alıyor. Kişi fermuarı açsa dahi bu ayrıntı sayesinde istenilen görüntü sağlanmış oluyor. Eşofmanda kapşon ayrıntısının olmaması eşarp ya da şal ile kolaylıkla kullanılabilmesini sağlıyor. Rahat bir spor ayakkabı ile birlikte şık ve modern bir görüntü oluşturulabiliyor.

 

Bir cevap yazın