Tesettür Eşofman Trendleri Nelerdir ?

 

Son günlerde hızla değişen moda sektörüne, tesettür giyim trendleri de yön vermeye başladı. Daha önceleri göz önüne alındığında, tesettür giyim çeşitleri bir hayli sınırlı ve rahatlık açısından konforsuzdu. Fakat gelişen moda sektörü ve Moda Selvim sayesinde, artık tesettür giyim seçenekleri oldukça geniş ve son derece rahat olmakta.

 

 

Tesettürlü bayanların öncelik ile en büyük problemlerinden biri spor yaparken karşılaştığı zorluklar olmaktadır. Bu problemlerin başında spor esnasında giyilecek tesettür eşofman takımı bulmanın verdiği zorluklar yer almaktadır. Hal böyle olunca Moda Selvim bu zorluklara son vermek adına bayanlar için son derece şık ve rahat tesettür eşofman takımları tasarladı. Böylece rahatça spor yaparken aynı zamanda modaya uygun giyinmenin hazzını da yakalayabileceksiniz.

 

 Tesettür eşofman modelleri

 

Moda Selvim sayesinde her zevke hitap eden bir eşofman bulmanız mümkün. Böylece piyasada bulunan tek düze modellerden sıyrılarak zevkinizi ve tarzınızı yansıtabilirsiniz. Üstelik onlarca renk seçeneği arasından en beğendiğiniz modeli en sevdiğiniz renk ile birleştirmeniz de mümkün. Moda Selvim bünyesinde yer alan en dikkat çekici tesettür eşofman modelleri ise şu şekilde olmaktadır;

 

– Öncelik ile tercih etmek istediğiniz tarza göre seçim yapabilirsiniz. Çift renkli eşofman takımlarının geniş cepleri sayesinde spor yaparken kişisel eşyalarınızı da yanınızda bulundurabilirsiniz. Ayrıca kapüşonlu olduğu için moda ya ve trendlere de uyum sağlayabilirsiniz. Kapüşonlu ve cepli eşofman takımları, beyaz, oranj, pudra, kırmızı, siyah ve gri renklerde mevcut olup dilediğiniz rengi seçebilirsiniz. Ayrıca eşofman altları da siyah üzerine bu renkleri içermektedir. Böylece tam bir takım görüntüsü oluşmaktadır.

 

– Diğer eşofman modeli ise fermuarları olmaktadır. Böylece tesettür eşofman takımınızı dilediğiniz şekilde kombin edebilirsiniz. Ayrıca yukarıda ki modelde olduğu gibi, bu modelde de birçok farklı renk ve model seçeneği bulunmaktadır. Mevcut başlıca modeller ise şu şekildedir; düz renk kapüşonlu ve fermuarlı modeller, bunun yanı sıra çift renk şerit ile şekillendirilen modeller ve armalı modeller mevcut olmaktadır. Armalı modeller de ise en çok tercih edilen model, sezonun trendi havacı armalı olan modeller olmaktadır. Sizde kendi zevkinize göre Tesettür eşofman takımınızı bulabilir ve sporun tadını çıkartabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın