Tesettür Eşofman Modellerinde Neler Var?

Spor ve rahat giyim tarzını seven bayanlar için son yıllarda spor kıyafetlerin moda olmasıyla birlikte kreasyonlarda birbirinde şık modeller yer almaya başladı. Hem evde hem de dışarıda spor yaparken giyebileceğiniz modern tasarımları, uygun fiyata tesettür giyimin adresi Moda Selvim ‘den tercih edebilirsiniz. Tesettür giyimi tercih eden bayanlar için tesettür eşofman modellerini şöyle sıralayabiliriz;

 

 Kadife Modası Eşofmana Nasıl Yansıdı?

 

Kadife bu sene neredeyse bütün vitrinlerde yerini aldı. Elbise, bluz, pantolon, etek ve eşofman kreasyonlarında kullanılan kadife kumaşlar bu sezon oldukça ilgi gördü denilebilir. Likralı kadife kumaşın tercih edildiği tesettür eşofman tasarımlarında, ceketler önden fermuarlı, hakim yaka ve cep detaylarıyla rahat kullanım sağlamaktadır. Eşofman altında belinin lastikli olması da her bedene kolaylıkla uyum sağlamaktadır. Kadife tesettür eşofman modellerinde bu sezon moda olan renkleri bulabilmeniz mümkün.

 

 Çift Renkli ve Kapüşonlu Eşofmanlar Nasıl Kullanılabilir?

 

Kapüşon hiçbir zaman modası geçmeyen modeller olarak kıyafetlerde yer almaktadır. Eşofman ve kapüşon uyumu da birbirini tamamlayan parçalardır. Tesettür giyinen bayanlar için çok güzel ve modern kesimlerde, her bedene uygun tesettür eşofman modellerini vitrinlerde görebilmekteyiz. Renk olarak çift renk kullanılan eşofmanlarda modeller şöyle olmaktadır; Pantolonun kenarındaki şerit renginde kapüşonlu üst olarak tasarlanan eşofman modelleri, modern, zarif ve şık bir görüntü oluşturmaktadır. Kişinin zevkine göre birçok renk seçeneğini bulabilmek mümkündür. Eşofman altının beli lastikli olarak tasarlanmıştır.

 

 Eşarplar Eşofmanla Nasıl Kombinlenebilir?

 

Tesettür giyinen bayanlar giyim olarak eşofman tercih ettikleri zaman, eşarp olarak da spor tarzı tercih etmeleri gerekmektedir. Çünkü baştan aşağıya uyum sağlayabilmek önemlidir. Eğer eşofman takım giymeyi tercih ettiyseniz, başınıza eşarp veya şal olarak şifon, saten ve ipek kumaştan üretilen modelleri tercih etmemelisiniz. Keten kumaştan üretilen eşarp veya şal modellerini kullanırsanız spor kıyafetle tam bir uyum içerisinde olursunuz.

 

 Eşofman Alırken Beden Tercihini Nasıl Yapmalısınız?

 

Bayanlar kıyafet satın alacakları zaman kalıp küçük olabilir diye genellikle bir beden büyük almayı tercih ederler. Önemli olan eşofman takımını alacağınız firmanın kalıplarına dikkat ettikten sonra satın almalısınız. Eğer kalıpları tam olan bir firmaysa bedeninize uygun kalıbı almayı tercih etmelisiniz.

 

Bir cevap yazın