Tesettür Eşofman Modelleri ve Yenilikler Modaselvim’de

Genellikle kadife kumaşından yapılan tesettür eşofman modelleri hanımların ilk tercihleri arasında yer almaya devam ediyor. Kadife kumaşının yoğunluk hissi ile sıcak tutma kapasitesi birleştiğinde özellikle soğuk iklim şartlarının hakim olduğu kış mevsiminde ve aylarında popüler bir şekilde tercih edilen kadife tesettür eşofman modelleri aynı zamanda konfor ve rahatlığı da bir arada sunuyor. Eşofman takımlarında ise tek renk kombinleri hızla terk edilmeye başlandı. Düz çizgilerden ve tasarımlardan sıkılan hanımlar için özel geliştirilmiş çift renkli tesettür eşofman modelleri son 10 yıl içerisinde oldukça yoğun bir şekilde talep edilmeye başlandı.

 

Tesettür Eşofman Modellerinde Yenilikler

 

Kuşgözü detayları ile süslenip farklı bir kombinasyona ev sahipliği yapan eşofman modelleri ise özellikle genç kızların vazgeçilmez giysileri arasında yer etmeye devam ediyor. Ceket görünümüne sahip olan yeni nesil tesettür eşofman modelleri her yerde giyilebilecek türde. Bu sayede sadece evlerde giyilebilen ürünlerde, market alışverişlerinde, sahil yürüyüşlerinde de klasik çizgilere oturtulmuş eşofman stilleri son yılların modası olarak geniş bir müşteri kitlesini memnun ediyor.

 

 Tesettür Eşofman Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Alışverişlerde tesettür eşofman seçerken hanımların dikkat etmesi ve özen göstermesi gereken belli başlı ayrıntılar var. Öncelikle her mevsim için en az iki tür kumaşla üretilmiş eşofmanlar tercih edilmeli. İlkbahar ve yaz aylarında kadife kumaşlardan imal edilmiş eşofmanlar terlemelere neden olmaktadır. Bu nedenle bu sıcak mevsimlerde daha hafif ve ince kumaşlara sahip ve spor olan eşofman modelleri tercih edilmelidir. Düz çizgili tasarımların yanı sıra birçok desene sahip olan yeni dönem tesettür eşofmanlarda tercih tamamen kendi beğenilerine ve taleplerine göre şekillenmelidir.

 

 Diğer Tesettür Giyim Ürünlerinde Kampanyalar Neler

 

Eşofman, tesettür giyimde yer alan bir ürün. Bunun dışında giyim seçeneklerinde yer alan birçok çeşit ürün de farklı amaçlar ve tasarımlarla müşterilerin beğenilerine sunulmaya devam ediyor. Etekler de tıpkı eşofmanlar gibi aynı bölümde yer alan bir diğer giyim ürünü. Özellikle son dönemlerin en modası giyim çeşidi olan kuyruklu etekler bu alanda yer alan en başarılı giysiler arasında. Likralı kalem etekler de ek seçenekler arasında yer almakta.

 

Bir cevap yazın