Tesettür Elbiselerle Farklı Hava Yakalamak

Her giyim tarzı kadının farklı duygulara bürünmesine sebep olur. Farklı duygular beraberinde şıklığı, iddiayı veya spor duruşu getirir. Kadınlar etrafındakilerce kıyafetlerinin beğenilmesini ister. Çünkü kadınların doğasında kendini beğendirmek yer alır. Özen göstermek, farklılık yaratmak ve her durumda şık görünmek kadınların istekleri arasındadır. Dolayısıyla bu durumları sağlayabilmek için farklı kıyafetlere gerek duyulur. Ancak tesettür elbiseler bu durumda hayat kurtarıcıdır.

Tesettür Elbiselerin Kombini

Tesettür elbiseler için kombin kolaylığı olsa da kombinin doğruluğu önemlidir. Her tesettür elbise şık ya da spor hava oluşturmaktan ziyade doğru kombinlenmediği takdirde kadınlar için yanlış seçim olacaktır. Elbiseler pratiktir ama kombinlendiği zaman kendini gösterir.

Kombin oluşturmak için aksesuar, başörtü, ayakkabı ve çanta gerekir. Elbisenin türü şıksa ve parlak kumaştan yapılmış ise mutlaka topuklu ayakkabı ve şık bir çanta gerektirir. Ayrıca başörtüsü seçimi de ona göre yapılmalıdır. Desen, doku ve renk uyumu tesettür elbiseleri kombinlemek için en önemli noktadır.

Başörtüsü Seçimleri Ve Elbiseyle Uyumu

Tesettür elbisenin tamamlanması için en önemli aksesuar başörtüsüdür. Genellikle başörtüsünün dokusu, rengi ve deseni elbiseyle bütünleşmelidir. Şık elbiseler için tek renk başörtü kullanılmalıyken gündelik elbiseler için de elbisenin rengine benzer bir başörtü kullanılmalıdır. Gündelik yaşamda parçaların renginde zıtlık ve kontrast yakalamak önemliyken şık kombinlerde genelde zıtlıktan kaçılır. Çünkü renk uyumunun doğru olması kombini tamamlarken ortaya çıkacak görüntüyü de etkiler.

Günlük Elbise Seçimi

Genelde günlük kombinler spor olsa da şık da olabilmektedir. Ancak spor şıklığı benimseyen kadın sayısı da azımsanamayacak kadar çoktur. Her ihtiyaca yönelik tesettür elbise bulmak online platformlarda kolaydır. Şifon, geniş kesim, dar kesim, kemer detaylar, uzun ya da midi, kolu volanlı ya da düz, desenli, nakışlı veya puantiyeli birçok tarz elbise bulunur.

Bunlar arasında özellikle günlük seçimlerde puantiyeliler ilgi çeker. Yaz sezonu dolayısıyla da spor tarzda ayakkabı ya da topuklu sandalet, güneş gözlüğü, şal ve ufak aksesuarlar günlük spor şıklığı tamamlar. Her kadının kolaylıkla kombinleyebildiği ve dolabındaki hemen hemen tüm parçalarla uyum sağlayan elbiseler günü kurtarıcısıdır.

 

Bir cevap yazın