Tesettür Elbiselerle Aksesuar Bütünlüğü

tesettür elbiseKonsepte uygun birçok yerde değerlendirilen tesettür elbise modelleri, her zevke hitap eden ortak bir değerdir. Hem günlük olarak dışarıda kullanılabilir hem de özel davet ve organizasyonlar için harika bir görüntü sunar. Özellikle son dönemlerde moda uzmanlarının farklı aksesuar ve desenleri daha etkili şekilde kullanması, elbiselerin görsel açıdan oldukça şık bir etki sağlamasına fırsat vermektedir. Ancak her ne kadar elbise çeşitleri başlı başına etkileyici bir görünüm sunsa dahi; genelde farklı aksesuar çeşitleri çok daha etkili bir kombin yaratmak için değerlendirilir.

 

 Elbise Modelleri İçin Şık Ayakkabı Çeşitleri

 

Aksesuar olarak şüphesiz ilk olarak elbiseler konusunda ayakkabılar önce gelir. Aslında ayakkabı modelleri bütün farklı giyim parçaları ile kullanılan ve doğru tercih yapılması gereken en önemli aksesuar çeşididir. Ancak elbise söz konusu olduğunda daha titiz şekilde değerlendirerek ayakkabı modelleri tercih edilir. Özellikle söz konusu davet ve organizasyonlar olduğunda dolgu topuk ayakkabılar, stiletto ayak ayakkabı ya da uzun ve kısa topuklu ayakkabı çeşitleri öne çıkar. Bu konuda genelde koyu renkli ayakkabıları tercih etmeye özen göstermelisiniz. Günlük olarak ise babet ve spor ayakkabı çeşitlerini elbiselerle değerlendirmeniz mümkün.

 

 Çanta Çeşitleri ile Elbiseleri Kombinleme

 

Ayakkabı ile birlikte şüphesiz aksesuar çeşidi olarak çantalar öne çıkar. Örneğin davet ve organizasyonlar için tesettür elbise modelleriyle askısız ve küçük çanta çeşitleri güzel bir uyum sunar. Ancak zincir askılı olan modeller de davetler için tercih edilebilir. Günlük olarak ise daha büyük çantalar ön plandadır. Böylece uzun süre dışarıda gezerken çantada bulunması gereken tüm eşyalar eksiksiz şekilde taşınabilir. Bu konuda askılı tasarımlar elbette değerlendirilmelidir.

 

 Harika Takı Modelleri ile Elbise Çeşitleri

 

Şüphesiz takı modelleri aksesuar konusunda bütün farklı giyim parçalar için en önemli seçenekler arasındadır. Fakat ister günlük olsun ister özel davetler olsun fark etmez, elbiseler konusunda mutlaka her zaman değerlendirilir. Genelde daha zarif ve ince olan küpeler bir adım öne çıkmaktadır. Ayrıca aynı zarifliği taşıyan gümüş veya altın kolye ile bileklik modelleri değerlendirilebilir. Ayrıca şal, saat ve eşarp gibi daha birçok değişik seçenek, kişisel isteklere bağlı olarak kullanılabilir.

Bir cevap yazın