Tesettür Elbiseleri ve Fiyatları

Tesettür kıyafetleri, genel olarak normal kıyafetlerden daha pahalı olmak zorundadır. Çünkü tesettür kıyafetlerinde oldukça büyük işçilik ve emek vardır. Daha büyük ve salaş parçalardan oluşan bu kıyafetlerde daha fazla kumaş kullanılmaktadır. Kumaş kullanımının fazla olması da işçiliği arttırmaktadır. Bu neden ile tesettür kıyafetlerinin normal giyim ürünlerine göre biraz daha pahalı olması gayet normaldir.

 

Fakat mağazalarda normal denilebilecek fiyatlardan çok daha yüksek fiyatlara satılmaktadır. Bunun nedeni, iş yeri giderlerinin de ürün etiketlerine yansıtılmasıdır. Bu durumlarda tesettür elbise fiyatları bayanlara oldukça yüksek gelmektedir. Online alışverişler, her açıdan olduğu gibi bu alanda da daha uygun olmaktadır. Moda Selvim gibi markalar kaliteyi uygun fiyatla buluşturarak satışını yapmaktalar.

 

 Tesettür Kıyafetlerinde Kombin Nasıl Yapılmalıdır?

 

Genel olarak kombinler için seçilen kıyafetler vücut yapısı ile uygun olmalıdır. Tunik ile pantolon, etek ile de bluz ve gömlekler tercih edilmelidir. Bu şekilde yapılan kombinler günlük hayatınız için oldukça şık olacaktır. Diğer şekilde elbise ve tulumlar için aksesuarlar ve eşarplar kombinlenmelidir. Eşarp kullanımı ise bağlama teknikleri ile kombinlenebilir. Yaz mevsiminde genel olarak şallar daha çok kullanılmaktadır. Çene altında toplanmadan, serbest bırakılan şallar, sıcak havada bunalmanızı ve terlemenizi önleyecektir. Birçok farklı renk ve model şallar için Moda Selvim sayfasını tercih edebilirsiniz. Tesettür elbise fiyatları için de oldukça uygun olan bir sayfadır. Her beden ürünlerinde satılı yapılmaktadır.

 

 Tesettür Elbise Modelleri Nasıl Tercih Edilmelidir?

 

Elbise seçimleri, yaz aylarında daha fazla önem taşımakta. Giyim tarzı ne olur ise olsun bayanların yaz aylarında vazgeçilmezi elbise ve tulumlardır. Tesettür elbise seçimleri de yaz modasına uygun olarak yapılmalıdır. Yaz modasında rengârenk elbiseler bu yılda eğilim. Fakat vücut ölçülerine ve yapısına uygun giyinmek gerekiyor. Boy kilo orantısı göz önünde bulundurularak tercihler yapılmalıdır. Kısa boylu hanımlar mutlaka düz kesim modelleri tercih etmelidir. Uzun boylu ve kilo bayanlar ise belden kuşaklı olan modelleri kullanabilir.

 

Bölgesel kilo sorunu yaşayan bayanlar ise sorunlu olan bölgelerini geride bırakacak koyu renkleri tercih etmeliler. Diğer bölgelere renk katarak ön plana çıkarmaları daha şık bir görüntü oluşturacaktır. Tesettür elbise fiyatları genel olarak yaz dönemlerinin başlarında indirime girebilir. Online satış yapan firmaları takip ederek, alışverişlerinizi daha uygun fiyatlara yapabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın