Tesettür Elbiselerde ZigZag Modası

Tesettürlü giyim modasında her geçen gün sıra dışı modeller, yepyeni tasarımlar görmek mümkün. İster günlük hayatta ister özel günlerde ve davetlerde keyifle giyeceğiniz, şıklığınıza şıklık katacak tesettür elbise modelleri en uygun fiyat avantajıyla her zaman Moda Selvim’de!

 

Tesettür elbiseleri o kadar çeşitli ki seçmesi gerçekten zor. Alışveriş sırasında seçim yapmanızı kolaylaştırmak için bugün size son günlerde en çok satılan, adeta bir moda haline gelen zigzag desenli elbiseleri tanıtmak istiyoruz.

zigzag

Özel kasandra kumaştan imal edilen zigzag desenli tesettür elbise astarsız olarak tasarlanmış. Elbisenin boyu 140 cm, 38’den 48 bedene kadar farklı ölçülerde. Sırtındaki düğmesi ve yandaki gizli fermuarıyla farklı bir tasarıma ve kolay kullanıma sahip olan bu modelin en favori rengi siyah ve beyaz kombini. Bu elbiseyi topuklu siyah ya da beyaz bir ayakkabı, çanta ve eşarp ile çok şık bir biçimde kombinleyebilirsiniz.

 

Gardırobunda yeteri kadar siyah beyaz kombini olan tesettürlü bayanlar zigzag desenli elbisenin farklı şal renklerine sahip olan çeşitlerini düşünebilirler. Beyaz – saks mavi, beyaz – mor ve beyaz – sarı kombinasyonları hem şık hem de renkli bir görünüm için ideal seçenekler. Beyaz rengin yerine ana rengin hâkim olduğu modeller de oldukça iddialı.

 

Tesettür modasını yakından takip eden bayanlar son derece modern çizgiler taşıyan bu şık elbiseye Moda Selvim farkıyla sadece 89,90 TL ödeyerek hemen sahip olabilirler. Zigzag desenli tesettür elbise siparişi vermek isteyen takipçilerimize küçük bir önerimiz var. Bu model dar kalıp olduğundan, sipariş verirken normal bedeninizden bir beden büyük olan elbiseyi seçmeniz daha doğru olacaktır.

 

Bir cevap yazın