Tesettür Elbiselerde Yeni Detaylar

Kadınların hem günlük hayatta hem de özel günlerde vazgeçemediği kıyafet türlerinden biri de tesettür elbise modelleridir. Bu yüzden sitemizde elbiselere büyük bir önem verilmiştir. Elbiselerde kullanılan detaylara ise özellikle dikkat edilmiştir. Çünkü yeni sezonun yeni detaylarını elbiselere yansıtmak oldukça önemlidir. Bu sezonun ilk olarak ön plana çıkan detayı ise fiyonk biçimindeki deri kemerdir.

 Bel bölgesinde kullanıldığı için bu kemerin beli ince göstermek gibi bir işlevi de mevcuttur. Aynı zamanda kumaş üzerindeki deri detayı elbiseye farklı bir hava katmaktadır. Bu değişiklikten ötürü de elbisenin albenisi iki kat daha artar. Kemer sayesinde elbise iki farklı parçadan oluşuyormuş gibi bir görünüme kavuşur.

 Kadife Kumaş Üzerine Çiçek Detayları

 Kadınların her türlü konseptte sıklıkla tercih ettiği tesettür elbise modellerinde dikkat çeken bir diğer detay da kadife kumaştır. Özellikle elbise modellerinde bu kumaş türünün kullanılması elbisenin daha çok özel günler için kullanıma uygun hale gelmesine yol açar. Bu yüzden kadife kumaşın bu açıdan işlevi oldukça önemlidir.

 Aynı zama da kadife kumaş üzerinde kullanılan çiçek desenleri de bu sezonun gözden kaçmayan detayları arasında yer alıyor. Elbiseye adeta bir bahar havası katan bu çiçek desenleri elbisenin canlı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Bu elbiseyi hem özel günlerde hem de günlük hayatta gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

 Işıltılı Görünüm Detayları

 Kadınlar yalnızca günlük hayatta değil özel günlerde de tesettür elbiseleri çok fazla tercih eder. Bunun için de özel günlerde giyilen elbiselerin daha şık bir görünüme sahip olması gerekir. Buna bağlı olarak da sitede satılmakta olan elbise modellerinde ışıltılı görünüme yer verilmiştir. Bu sayede elbiselerin daha göz alıcı olması sağlanmıştır.

 Işıltılı görünüm daha çok boncuk, pul gibi malzemeler aracılığı ile sağlanır. Bu detaylar sayesinde elbise daha gösterişli bir havaya sahip olur. Bu elbiseleri düğün, nişan gibi özel günlerde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Işıltı detayları ise tüm göz alıcı görüntüsüyle şıklığınıza şıklık katar. Bu sayede siz de özel günlerin en dikkat çeken kadını olabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın