Tesettür Elbiselerde Sezonun Aranılan Parçaları

Tesettürlü bayanların hem günlük yaşamlarında hem de özel davetlerde sıklıkla tercih ettiği elbise modelleri her sene yenilenir. Bu sene de yenilenen ve daha modern çizgiler taşıyan tesettür elbiseleri ile rahatlığı ve şıklığı bir arada bulabilirsiniz.

İster bir ceketle, ister bir yelekle kombin yaparak kullanabileceğiniz tesettür elbise modellerini tek başına da giyinebilirsiniz. Tek parça olarak kullanılması elbiselerin en olumlu yönlerinden biridir ve çoğu kadın tek parça ile kolayca şıklığı yakalayabildiği için elbise giymeyi tercih eder.

Tesettür Elbiseler İçin Kombin Fikirleri

Tesettürlü bayanlar elbise alırken, genellikle örtünme kurallarına uygun olmasına dikkat ederler. Başka reyonlardan alınan elbiselerle bu kurallar her zaman sağlanamayabilir. Ancak tesettürlü bayanlar için özel olarak tasarlanmış elbise modellerinden tercih edildiğinde, bunun kaygı edilmesine hiç gerek kalmaz.

Tesettür elbise kombinleri yapılırken en önemlisi, eşarpla elbisenin uyumudur. Elbisenizin rengine uygun bir eşarbınız yoksa, krem rengi, bej ya da siyah gibi kurtarıcı renklerden birini seçebilirsiniz. Ayrıca elbise ile uyumlu olacak bir ayakkabı seçimi de şıklığınızı tamamlaması açısından önemlidir.

Kışın genellikle bot ya da çizmelerle elbise kombini tamamlanır. Giydiğiniz ayakkabı ya da bot eğer topuklu ise, elbise boyunuzla uyum içinde olmasına dikkat etmelisiniz. Düz ayakkabı giydiğinizde ise, elbisenin uçlarının yere değmesi ihtimali vardır. Bu nedenle giymeyi planladığınız ayakkabı ya da bottaki topuk boyuna göre, elbise boyunuzu ayarlayabilirsiniz.

İş yaşamında tercih edilen elbise modelleri ceketlerle ya da yeleklerle kombinlenebilir. Tek başına kullanılsa dahi resmi ortamlara uyum sağlayabilecek olan tesettür elbise modellerini ceket veya yelekle kombinleyerek giymeyi de tercih edebilirsiniz.

Tesettür Elbiselerinde Sezon Modası

Bu sezonda birçok elbise modelinde pul, payet, boncuk ya da dantel gibi işlemeler görüyoruz. Son derece hareketli ve renkli elbise modelleri, her renkten kadının zevkine hitap edebilecek kadar fazla çeşitliliktedir.

Önceleri tesettür modasında daha çok koyu ve tek tip renkleri görmekteydik, fakat tesettür modası günden güne renklendi ve çeşitlendi. Yaz ya da kış olması fark etmeksizin, siz de renkli elbiselerle, tesettür modasını üzerinizde taşıyabilirsiniz.

Bir cevap yazın