Tesettür Elbiselerde Hangi Renkler Moda?

tesettürHer sene olduğu gibi bu sene de yeni moda trendlerinin belli olması ile birlikte rengârenk elbise modelleri vitrinlerdeki yerlerini almış oldu. Çok çeşitli renk seçenekleri ve canlı modeller ile karşımıza çıkan tesettür elbise modellerinde az da olsa bu sene de siyah renkli elbiseler görülmeye devam edecek. Tercih edilmekte olan siyah renkli elbiseleri bir kenara bırakacak olursak, bu yılın favori renkleri arasında gülkurusu pembesi ve mor renginin tonları moda olarak görülmekte. Elbise takımları tesettür giyim tarzında tek parça ile şıklık tamamlamaya imkân veren parçalar olarak nitelendirilebilir. Ancak bunu yaparken modanın renklerini göz ardı etmemek gerekmektedir. Bu yıl pembe tonları iyice yaygınlaşırken kahve tonları da moda olarak sokaklarda ve vitrinlerde kendilerine yer buldu.

 

Bu yılki kahve tonlarının modası eskiye göre biraz farklılık göstermiş durumda. Önceki yıllarda kahverenginin koyu tonları tesettür giyim elbiseleri de tercih edilirken, bu yıl açık kahve tonları oldukça ilgi görmekte. Özellikle sütlü kahve veya çok açık ten rengine çalan kahve renkleri moda trendi olarak kendini göstermektedir.

 

 Tesettür Elbiselerde Hangi Modeller Moda?

 

Tesettür elbiselerde moda ikiye ayrılmış durumda. Abiye türleri için seçim yapacak olanlar şifonlu ve pelerinli modellere ağırlık verirken, gündelik hayat için elbise bakacak olanlar daha hafif kumaşlar ile vücudu sarmakta olan elbise modellerine yönelmektedir. Ancak bu elbiseleri gelecek olan kemer modası sayesinde hem elbiselerde hem de tunik modellerinde apayrı bir şıklık ile görmek söz konusu olacaktır. Bunlardan farklı olarak aşağıya doğru bollaşan ve dar kesim şeklinde tasarlanmış modeller de bu yıl yine pek çok kişi tarafından severek giyilecek olan elbise modelleri arasında yerini şimdiden almıştır.

 

  Tesettür Elbiselerde Kombin Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Kombin yapmak aslen bir bütünlük sağlamak durumudur. Ayakkabı ve takı gibi özel eşyalar ile elbiseler olduğundan çok daha fazla şık bir kombine kavuşmuş olmaktadır. Giysi modellerini en uygun ayakkabıyı ve takı ile ayarlamak bu noktada oldukça önemli bir detaydır. Bu yıl ise moda olarak tesettür elbiselere takılan inci gibi özel detaylar moda trendleri arasında kendine yer edinmektedir.

 

Bir cevap yazın