Tesettür Elbiselerde Farklı Tarzlar Nasıl Oluşturulmalıdır?

tesettür elbiseHafif ve ferah kumaşları ile yaz ayının sıcağında rahatlığı ön plana çıkartmakta olan tesettür elbise modelleri tek parçanın sağladığı konforu zirveye çıkartmaktadır. Olabildiğine sade rahat ve geniş elbise tasarımlarına bakıldığında, sağlamış olduğu görüntü sayesinde bile tesettür elbiseler ne kadar rahat olduğunu her zaman hissettirmektedir. Bunun yanında tesettür elbise modelleri şıklıktan da kesinlikle ödün vermemektedir. Sadeleştikçe güzelleşen bu tek parça elbiseler pamuk ya da ipek eşarplar veya şallarla ve sırt çantaları ile çok hoş bir şekilde kombinlenmektedir.

 

Tesettür Elbiselerde Pembe Renk Tercihi

 

           Tesettür elbise modelleri arasında her kadının dolabında bulunması gereken bebek pembesi rengi elbiselerdir. Olmazsa olmaz olan bu parçalar sadeliği en güzel şekilde yansıttığı gibi naif ve soft renk tonları ile sakinliği en üst düzeyde korumaktadır. Bununla birlikte pembe ve siyahın birlikte kombinlenmesi zıt renklerin nedenli bir ahenk yakaladığını açıkça ortaya koymaktadır. Bu sebeple pembe renkli bir tesettür elbise kullanacak olan kadınların aksesuarlarında siyah detaylara yer vermeleri bütünlük açısından oldukça mühimdir.

Modaselvim elbise modellerinin tümü ve fiyatları: https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

 Tesettür Elbiselerde Mavi Renk Kullanımı

 

Asil bir renk olarak dikkat çeken mavi rengi, tesettür elbise modellerinde en çok tercih edilen renklerden biridir. Dökümlü ve incecik mavi kumaşlar ile tasarlanmış olan tesettür elbise modelleri rahatlığının yanı sıra sadeliği ile de dikkat çekmektedir. Havalı bir görünüm kazanılması açısından oldukça şık duran mavi renkte tesettür elbiseler inci hırkalarla ya da beyaz tişörtlerle oluşturulacak kombinlerde farklı bir tavıra bürünülmesine imkan sağlar.

 

Bunun yanında mavi renkli tesettür elbiseler ile kullanılan sneaker ayakkabılar da sportif bir tarz kazanılması açısından değerlendirilebilecek bir tercih olarak bulunmaktadır.

 

  Tesettür Elbiseler İle Pamuklu Gömlekleri Kombinlemek

 

Yaz aylarının ortasında gelinmesi ile güneşin sıcaklığını çok fazla derecede hissettirdiğinden söz edilebilir. Bu sebeple pamuklu kumaşlara dolaplarda yer açılmaktadır. Pırıltıdan abartıdan ve ışıltıdan uzak olan bu tasarımlar sadeliği ile ön planda olup sadeliğin şıklıkla nasıl bir doğru orantıda olduğunu kanıtlar niteliktedir. Yaz süresi boyunca pamuklu kumaşlarıyla, uzun boylarıyla ve soft renkleri ile mevcut olan gömlekler tesettür elbiselerle birlikte kullanıldığında hem şık hem de rahatlık açısından çok iyi bir kombin yakalanmış olacaktır.

 

Bir cevap yazın