Tesettür Elbiselerde Desen Ve Çizgilerin Kullanımı

tesettür elbiseKiremit kırmızı, haki yeşili, deve tüyü rengi, gibi birçok sıcak ton yaz aylarında bohem stillere bürünmek adına tesettürlü bayanları beklemektedir. Bu rahat ve özgür stile eşlik eden herkes tarafından çok sevilen parçalar keten kumaşlarla tasarlanan gömlek elbiselerdir. İlhamını sıcak kumlar ile kavurucu güneşten almaktadır. Şimdi bayanlar için değişik formlarla stil güncellemesi yapma zamanıdır. Bu elbiseler kendi tavrına uygun hasır sandaletlerle giyilebilmektedir. Yine püsküllü etnik desen yeleklerle veya tuniklerle de çok şık bir tesettür elbise kombini oluşturmaktadır. Aksesuar olarak boncuklu kolyelerle buluşmaya bu hazır parça rahatça kombinlenebilir.

 

 Yaprak Desenli Elbiseler

 

2018 ilkbahar yaz koleksiyonlarında tasarımcılar desen çılgınlığına girişmiştir. Yaprak desenli olarak tasarlanan tesettür elbise de böylece tesettürlü kadının çekim alanına girmeyi başarmıştır. Adeta görsel şölene dönüşen bu parçalar, uçuş uçuş kumaşlarıyla öne çıkmaktadır. Gardropların bir numarası olmaya adaydırlar. Bu trend parçalarla haftanın her günü stilinizle bir adım önde olmak için beklememelisiniz hemen harekete geçmelisiniz.

 

 Tesettür Elbiselerde Egzotik Desenler

 

Desen çılgınlığında bulunan tasarımcılar sıcak iklimlerden, kavurucu güneşten ve egzotik desenlerden ilham almayı hiçbir zaman eksik etmemişlerdir. Sezonda çiçek baskılarına yaprak motifleri de eşlik etmektedir. Egzotik desenli gömlekler ve tunik tesettür elbise modelleri geziye çıkmak için en ideal giyimlerdir. Tek parça konforu elden bırakmayan en sevilesi parçalardır. Palmiyeler, çiçek desenleri ve yapraklar bu yaz çekim alanındadır. Sarıdan yeşile, beyazdan siyaha, yeşilden kırmızıya, mordan turuncuya transfer olan baskılar en rahat görüntüleriyle bayanların karşısına çıkmaktadır.

 

Yüksek belli uzun boy etekleri günlük hayata en şık halleriyle güzelliği yansıtmaktadır. Bunun için de basic parçalarla renk oyunları yapılabilir. Gömleklerle, şallar ve eşarplarla ve şık sandaletlerle işlem tamamdır. Bununla beraber omuza asılan hasır çantalar, tropikal desenli broşlar kombinlemede ilk sıradadır.

 

 Günlük Kullanımda Payetli Etekler

 

Kim demiş pullar payetler sadece gece giyilir ve gece kombinlenir diye. Yıkılan modanın kuralında yeni algı tam da budur. Şık parçalar sportif tasarımlarla bir araya gelmektedir. Şık payetli etekle sweatshirt ve sneaker uyumuna tüm tesettürlü bayanlar bayılacaktır. Rengarenk bir kombin için ise toz pembeyi, buz mavisini bir arada kullanarak güzel bir uyum yaratabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın