Tesettür Elbiseler Nasıl Kombin Edilir?

Günlük hayatta hızlı ama şık bir kombin oluşturmak önemlidir. Bazen riske girmeden şık olmak gerekebilir. Kullanımı pratik ve günlük hayatın vazgeçilmezi olan elbiseler tesettür modasında da ilk sırada yer alıyor.

Yeni Sezon Günlük Tesettür Elbise Modelleri Neler?

Yepyeni tesettür giyim sezonunda farklı elbise modelleri göz kamaştırıyor. Kolay şekilde kullanılabilir günlük elbiselerin birçok farklı modeli var. Aksesuar düğmeli, alt tarafı pileli olan elbise yaz ve bahar ayları için uygundur. Farklı renk seçenekleri ile de avantaj sağlıyor.

Yeni sezon tesettür günlük elbise modelleri içerisinde viskos, çiçek desenli seçenek de oldukça idealdir. Viskos kumaştan imal edilen bu model elbise kemer detayına sahiptir. Günlük kullanım için olan tesettürlü elbiseler rahat olmalıdır.

Bayanlar hem şık hem de rahat olmak ister. Bu iki ayrıntı tek parçada olmalıdır. Tasarlanan tesettür günlük elbise seçenekleri bu noktada beklentileri karşılıyor. Kaplama kemerli, desenli elbise modeli de kullanışlı ve şıktır. Farklı renk tonları ile her bayanın zevkine uyum sağlayabilecek tarzda.

Günlük Elbiseleri Giyerken Nelere Dikkat Etmek Gerek?

Günlük hayatta şıklık kadar kendini rahat hissetmek de tesettürlü bayanlar için önemlidir. Elbise modellerini kombin etmek bazen eğlenceli olabilir. Eğer elbisede çok fazla cep, düğme, nakış gibi detaylar mevcut ise çanta, ayakkabı ve eşarp rengi daha düz olabilir.

Karışık desenler birlikte kullanılmamalı. Eğer tercih edilen günlük tesettür elbisesi tek renk ve daha sade ise, diğer parçalar hareketli olabilir. Renk uyumu ve kumaş tercihi de birbirine uyumlu olmalıdır.

Yeni Günlük Tesettür Elbiselerde Hangi Renkler Trend?

Renk seçimi şıklığı doğrudan etkiler. Karışık desenler ve alakasız renkler, şıklığa gölge düşürecektir. Fırça desenleri günlük elbise kullanımında çok şık duracaktır. Haki, krem, lacivert renkli elbiseler de bu sezon ön planda. Bazı günlük tesettür elbiseleri biraz daha sportif bir hava yaratıyor.

Oranj rengi ve beyazın uyumu yeni ürünlere yansımıştır. Gömlek yakalı kahve renkteki elbise de günlük kullanım için uygundur. Renklerin seçimi genelde bayanların zevkine bırakılıyor. Dolayısı ile aynı model elbisenin farklı renkleri mevcut oluyor. Bu da bayanlar için büyük avantaj sağlıyor.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın