Tesettür Elbisede Yeni Sezon

 

tesettur-elbiseTesettür giyim son yıllarda yenilikçi ve modern çizgileriyle moda dünyasında önemli bir edinmiştir. Bayanlar hava sıcaklığının artmasıyla beraber genel olarak tesettür elbise tercih etmektedir.

 

Tesettür Elbise Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

 

Tesettür giyimin en vazgeçilmez parçalarının başında elbette ki tesettür elbise gelir. Özellikle günlük yaşamda şık ve kullanışlı olan elbise modelleri çok çeşitli olması sayesinde de her tarz tesettür giyime uygun seçenekler bulunabilmektedir. Peki, tarz belirlerken dikkat etmeniz gereken noktalar nelerdir? Öncelikle günlük yaşamınız tercihlerinizi belirlemenizde en büyük yardımcınızdır. Eğer çok koşuşturmalı bir hayatınız varsa spor tarzdaki tesettür elbise modelleri hem şık hem de rahat olmanızı sağlayacaktır.

 

Ancak günlük hayatınız genelde iş yerinde geçiyorsa daha şık modeller seçmeniz uygun olacaktır. Günümüz iş yaşamında oldukça önem verilen dış görünüş için kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Tarz oluştururken dikkat edilecek bir diğer önemli unsur da elbette ki renklerdir. Eğer açık tenliyseniz daha koyu renkler seçmeniz gerekirken, eğer koyu tenliyseniz soft renkler tercih etmelisiniz.

 

Tesettür Elbise Nasıl Kombine Edilmelidir?

 

Bu yıl daha çok çiçekli modeller ön planda. Hem şık hem sade bir görünüm sağlayan çiçek desenler her yaştan kadına da oldukça yakışsa da kombini zordur. Eşarp seçimini çiçek renklerinden seçmek en doğrusudur. Çanta, ayakkabı gibi seçimler de gene bu renklerden oluşursa kusursuz bir görünüm elde edilir. Düz renk elbiseler de elbette ki vazgeçilmez parçalarımızdandır.

 

Düz renk elbiseler kombin edilirken detaylar zıt ama uyumlu renklerden oluşursa şık bir görünümün yanı sıra farklı bir tarz da oluşturmuş olursunuz. Üstelik bir çok elbise modeli seçilen ayakkabı modeline göre yoğun bir günde kullanılabildiği gibi nikah gibi özel günlerde de kullanılabilir biçimde tasarlanmıştır.

 

Tesettür Elbise İle Kullanılabilecek Aksesuarlar

 

Şık bir görünüm detaylarda gizlidir. Uygun bir bilezik ya da saat şık bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Bununla birlikte güneş gözlükleri de her bayana şıklık sağlayan bir aksesuardır.

 

Tesettür giyimi tercih eden, hem şık hem de rahat olmayı seven bayanlar için tesettür elbise modelleri, doğru kullanıldığında hemen her ortama uygun kullanılabilir şekilde kombin edilebilir.

 

3 comments

Bir cevap yazın