Tesettür Elbisede Şıklık

Özellikle yaz aylarında rahatlık açısından en çok tercih edilen spor tesettür elbise yeni ve daha şık modelleri ile siteye eklenmiştir. Yazın modası olan uzun ve salaş elbiseler tesettürlü bayanlar için tasarlanırken aynı zamanda tesettürsüz olan bayanların da çok tercih ettiği elbise modelleri olmaya başlamıştır. Özellikle ayak bileklerine kadar uzanan tesettür elbise modellerinin çok fazla olması ile günümüzde çok giyilmeye başlanmıştır. Elbiseler zıt olan iki renkten dikilmiş ve çiçek desenlerle elbiselere ayrı bir hava katılmıştır.

 

Özellikle yazın modası olan açık renklerin tercih edildiği krem ve pudra tonlarına mavi ve açık yeşil renkleri de tasarlanarak günün modası haline gelmiştir. Bir yere gideceğiniz zaman rahatlıkla hemen üzerinize giyip çıkabileceğiniz ve tek parçadan oluştuğu için daha rahat olan tesettür elbise, tesettürlü bayanları ilgi odağı haline gelmiş ve herkesin dolabında yer almaya başlamıştır. Özellikle kotun her rengi elbiselere de tasarlanarak hiç geçmeyen modasına ayrı bir hava katılmıştır. Hem spor hem de serin tutan kot elbiseler, günümüzün de modası haline gelmiştir. Beyaz spor ayakkabı ile kot elbiseleri kombin yaparak tesettürde yeni bir modaya geçilmiştir. Ayrıca düz renk elbiselerin de yaka ve kol kısımlarına kot kumaş eklenerek daha spor ve daha modern bir hava katılmıştır.

 

 HEM RAHATLIK HEM DE MODA ÖN PLANDA OLMALI

 

Bir elbiseyi alacağımız zaman ilk etapta görselliğin önemli olduğu kadar rahatlığı da çok önemlidir. Rahatsız eden elbiseyi sadece beğendiğimiz için aldığımızda belli bir süre sonra rahat edemediğimiz için giymemeye başlarız. Bunun için rahat edeceğimiz elbiseleri almamız daha iyi olacaktır. Özellikle penye kumaştan ve pamuk kumaştan yapılan elbiseleri aldığımız zaman daha rahat ederiz. Çünkü penye ve pamuk kumaş terletmez ve rahatlık açısından en rahat edebileceğimiz kumaş türleridir.

 

Spor ve geniş elbiseler de kol kısımları karpuz kol şeklinde tasarlanarak daha güzel durmasını sağlamıştır. Böylece elbiseyi hareketlendirerek her ortamda giyebilme olanağı sağlanmıştır. Günün modası olan karpuz kol ve nakış işlemeli elbiseler hem günlük hayatta hem de herhangi bir davette giyilerek daha şık olmanızı sağlayacaktır.

 

Bir cevap yazın