Tesettür Elbisede Şık Kombinler

 

M.D.H - Hırkası Cepli 2'li Takım MDH7954 Bordo (1)Her kadın yaşantısı boyunca şık ve zarif bir giyim tarzı yakalamak ister. Çoğu kez çevremizde gördüğümüz bu kadınlara imreniriz. Aslında şık olmak zannedildiği kadar zor ya da masraflı değil. Sizde birkaç küçük değişiklik ve ufak tüyolar ile imrendiğiniz hoş ve zarif giyim tarzlarını yakalayabilirsiniz. Tesettür giyiminde kombinlemede sıkça kullanılan bir kaç küçük tüyo vardır. Bu yazıda tesettür elbisedeki kombin tüyolarından bahsedeceğiz. Tesettürlü giyim tarzını benimsemiş kadınlar giyim tercihlerini son zamanlarda tesettür elbiseden yana yapmaktadır. Bu tesettür elbise tercihi bir kaç küçük kombin tüyosu ile rahatlıkla kullanılabilir.

 

Tesettür Elbisede Alternatif Kombinler

 

Tesettür elbiselerde bu yıl daha çok puantiye veya çiçek desenli tasarımlar kullanılmaktadır. Özellikle puantiye desenli tesettür elbise modelleri son zamanların en sık kullanılan elbise modellerindendir. Elbise kullanımında başvurulabilecek en mantıklı kombin seçeneği elbiseye uygun şalı tercih etmektir. Bu durumda haliyle şal kullanımında artışa sebep olacaktır. Eğer elbise kullanmaktan hoşlanıyorsanız gardırobunuzda birkaç farklı renk ve desende şal bulundurmanız en iyisi olacaktır.

 

Böylece tesettür elbiseleri şal ile birlikte kombinleyerek oldukça hoş ve zarif bir hava yakalayabilirsiniz. Pek bir çaba sarf etmeden yalnızca şalınızın rengini elbisenizin veya elbisenin üzerindeki desenlerin rengine ve ritmine uygun seçerek harika kombinler yakalayabilirsiniz. Yaptığınız bu sevimli ve şık kombinleri de babet tarzı bir ayakkabı ile tamamlayarak tam bir hanımefendi tarzı yaratabilirsiniz.

 

Tesettür Giyimde Spor Tarzlar Yaratma

 

Hareketli yaşayıp genç kalmayı benimseyen kadınların daha çok tercih ettikleri spor giyim tarzında ise tunik ve pantolon kombini en gözde tercihleri oluşturmaktadır. Spor giyim kombinlerindeen dikkat edilmesi gereken nokta tarza uygun tunik seçmek ve seçilen tuniğe uygun pantolonları tercih etmektir. Burada dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise seçim yaparken uyumlu renkleri kullanmaktır. Tunik kombinlerinde eşarp ve şallarla da kullanarak bu kombinlerde özgün tarzlar yakalayabilirsiniz.

 

Mevsime Uygun Kombin Seçenekleri

 

Her mevsimde farklı şekillerde kullanılabilen bir kombin seçeneğidir pantolon tunik kombini. Yaz mevsiminde tunikler yerine ince uzun yelekler kullanarak kendi alternatiflerinizi yaratabilirsiniz. Bu kombin seçeneğini de renkli spor ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Gömlek severlerde yelek yerine uzun gömlek modellerini pantolonlarla kombinleyerek kullanabilirler. Bu küçük değişikliklerle tesettür giyimde oldukça rahat ve hoş tarlar yakalanabilir.

 

Bir cevap yazın