Tesettür Elbisede Renk ve Desenler

G.M.Z. Tesettür - Gülce Nevrülü Elbise OBN173-S Saks (1)Tesettür Elbise Modelleri

 

            Tesettür elbise kişilerin giyime bakış açısı, kilosu, yaş, boy ve kilo aralığı göz önünde bulundurularak tasarlanır ve diğer elbiselerin yapıldığı tüm kumaşlar tesettür elbise çeşitleri için de kullanılır. Tesettür elbise modelleri kışın sıcak renkleri ile yazın ise canlı renklerle desenlenebildiği gibi sade ve ya süslemeli olarak da üretiliyor. Bir elbisenin size ne kadar yakışacağını belirlerken peşin hükümlü olmayın. Teninize saç ve göz renginize uyumlu her renk güzelliğiniz ortaya koyar. Nostaljik detayların günümüz elbise modasında da kendisine yer bulması ile beraber elbiselere hanımlığın şıklığını katan dantel, fiyonk, tül detaylı motifler ve elbiseye hareket katan parçalar şıklığınızı tamamlıyor.

 

Online Elbise Kataloğu

 

Tesettür elbise modellerini internetten de satın alabilirsiniz. İnternetten alışveriş konuya bütünsel olarak yaklaşmanızın en kolay yoludur. Çayınızı kahvenizi yudumlarken online kataloglardan inceleyeceğiniz ürünleri kolaylıkla kombinleyebilir, sanal manken üzerinde hem standart bedenlerin hem de büyük beden ve hamile grubunun elbise çeşitlerini bizzat görebilirsiniz, Tesettür elbise sitelerinde hazır bulunan başörtü, kap, ayakkabı, ferace, çanta ayakkabı çeşitleri kıyafetlerinizin diğer uyumlu parçalarını bulmanızda işinizi oldukça kolaylaştırmaktadır.

 

Tesettür Elbiselerde Renk ve Desenler

 

Bahar aylarının yaklaştığı şu günlerde kışa veda etmeden deneyebileceğiniz renkler arasında kahve, lacivert, haki yeşili, siyah, bej, gri ve bordonun tonlarını mutlaka değerlendirebilirsiniz. Bu saydığımız renklerden herhangi biriyle bir elbise tercih etmeniz durumunda diğer renklerle başörtüsü, çanta ve ya ayakkabıyı kombinleyebilirsiniz. Örneğin bordo bir elbisenin siyah bir şalla tamamlanması gibi. Kış mevsimine münhasır desenli bir elbise düşünürseniz ekose elbiseler ve ikili takımlar oldukça hoş bir görünüm sağlıyor. Mesela kışlık elbiselerde de üst kısmının hardal sarısı etek kısımlarının ise bordo, kahve, gri, siyah gibi renklerde kareli, serpme çiçekli ve ya çiçek dalı desenli çeşitleri arasından tercih edeceğiniz bir model kışınızı ısıtacak ve sizi güzel gösterecektir.

 

Yaz aylarından ise pembe, yeşil, mor ve kırmızının tonları, turuncu, lila, yeşil gibi renklerle hazırlanıyor ve kapalı hanımlara enerji katmaya devam ediyor. Yukarıda bahsettiğimiz kombinasyon kurallarını yaz ayları içinde uygulayabilirsiniz. Hem kendiniz için hem de hediyelik olarak düşünebileceğiniz bu ürünleri internet yardımıyla en kısa sürede ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın