Tesettür Elbisede En Çok Tercih Edilenler

tesettür elbiseMuhafazakâr giyimi benimsemiş hanımlar için tesettür elbiseler kurtarıcı bir parçadır. Geniş renk yelpazesi ve model çeşitliliği ile oldukça tercih edilmektedir. Ayrıca rahatlığın yanında şıklığı da sunan tesettür elbise modelleri her yaşa ve tarza hitap etmektedir.

 

 Tesettür Giyimde Elbise Çeşitleri

 

Elbise üretiminde birbirinden farklı model ve kumaş çeşitleri kullanılmaktadır. Kadife kumaşından yapılmış elbiseler son yılların en çok sevilen elbiseleri arasındadır. Yumuşak dokusu ile kendini sevdiren kadife elbiseler özgün modellere sahiptir. Ayrıca günlük yaşama da oldukça uygundur. İş hayatında tercih edilebilen gömlek elbiseler farklı bir tarz yaratmaktadır.

 

Klasik modeller arasında yer alan triko elbiseler ise sade şıklığı ön plana koymaktadır. Yelek, ceket veya şal ile kombinlenerek her ortama uyum sağlanabilir. Şifon elbiseler ise özellikle yaz aylarının kurtarıcısıdır. Günlük kombinlerde kullanılabileceği gibi özel günlerde de tercih edilebilir. Giyildiğinde serinlik etkisi vermesi ve oldukça şık gözükmesi nedeniyle oldukça ilgi görmektedir.

 

 Tesettür Elbiselerde Renklerin Uyumu

 

Genel olarak özel günlerde tercih edilen siyah renk tesettür elbiseler farklı şekillerde kombin edilebilir. Her renk ile uyum sağlayabilme özelliği sayesinde günlük kullanıma da uygundur. Kırmızı ise hanımların en çok tercih ettiği ikinci renktir. Aşkı ve tutkuyu temsil eden kırmızı, diğer renklere göre her zaman bir adım öndedir. Günlük kombinlerde daha çok desenli efil efil elbiseler tercih edilebilir. Özel günlerde ise dantel detaylı balık elbiseler kullanılabilir. Mavi ve lacivert sevenler için kot elbiseler oldukça uygundur. Spor bir görünüm vermesi nedeni ile çok fazla tercih edilmektedir.

 

 İhtiyaca Göre Tesettür Elbise Kombinleri

 

Tesettür giyimde elbise seçimi de ihtiyaçlara göre çeşitlilik göstermektedir. Günlük, yazlık, kışlık, özel günler gibi sınıflandırma yapmak mümkündür. Hanımlar için önemli tercihlerden birisi de yazlık elbiselerdir. Rahatlığın yanında şıklığı da verebilen efil efil yazlık elbiseler bulmak mümkündür.

 

Spor ayakkabı, babet ve hatta topuklu ayakkabıyla bile kolaylıkla kombinlenebilir. Kışlık elbiseler ise soğuk havalarda kurtarıcı giyim ürünleridir. Kat kat giyinmek istemeyen hanımlar için oldukça ideal bir seçimdir. Üzerine bir şal alarak hem daha fazla soğuktan korunmak hem de dikkat çekecek bir kombin yaratmak mümkündür.

 

Kışlık elbiseler bot veya çizme ile tamamlanabilir. Günlük hayatta ise tercih edilen tesettür elbise modelleri de vardır. Özellikle alışverişe, yürüyüşe veya geziye giderken günlük elbiseler kullanılmaktadır. Bol, dar, A kesim, örgü gibi birçok model ve çeşidi bulunan günlük elbiseler ile rahat, şık olmak mümkündür. Her bedene göre üretimi yapılan elbiselerde büyük beden modellerini de bulmak mümkündür. Renk ve model yelpazesi oldukça geniştir. Elbiseye ek olarak ortama göre küçük aksesuarlar tercih edilebilir.

Tesettür elbise ve tüm modeller: https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Bir cevap yazın