Tesettür Elbise Trendleri 2018

tesettür elbiseYeni tesettür elbise modellerini 2018 yılı itibarı ile birçok marka ve internet sitesi satışa sunmuş bulunmakta. Tesettür elbise modelleri içinde bu senin moda ayrıntıları olarak dantel detaylar ön plana çıkıyor. Bu danteller tesettür elbise modellerinde hem eteğin bitiş kısmında hem de kol ve kenarlarda olarak kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Boydan boya tasarlanmış bu yılın tesettür elbiseleri genelde sade bir şekilde tasarlanarak şık bir fiyonk şekli kemer ile desteklenmiş. Bu yıl tesettür elbise modellerinde çok fazla geriye dönüş olmamış olarak görülüyor. Daha yeni modeller küçük detaylar ile çok şık bir hale getirilmiş.

 

 2018 Yılının Yeni Trendi İşlemeli Modeller

 

Bu yılın yeni trendi olan işlemle tesettür elbise modellerinde işlemeler büyük olarak kendilerini gösteriyor. Markaların ve internet sitelerinin gösterime sunduğu tesettür elbise modellerinde büyük olarak yer alan nakışlar göğüs bölgesinin tamamını kaplamış olarak yer almakta. Bu elbiselerin bel kısımları lastik ile kemer şeklide dizayn edilmiş olup, elbiselerin yarasa kollu ve nakışlı olan bölgeden uzanmakta olan saçaklı detaylar elbiseleri hem farklı hem de şık olarak göstermiş. Renk olarak mürdüm, haki, lacivert ve siyah renklerinin hâkim olduğu elbiseler çok rahat olmaları nedeni ile de ayrı bir tercih sebebi gibi görünüyor.

 

Ayrıca 2018 yılında vitrinlerde ve internet sitelerinde hanımları kombin karmaşasından kurtaracak pek çok tesettür elbise modeli bulunuyor. Alıcısına şal ile birlikte sunulan bu yeni modeller, elbise modelinde bulunan detaylar ile şalı birbirine çok iyi bir şekilde bağlamış durumdadır. Yeni sezon tesettür elbise modellerinde kol ve yaka detaylarında yer alan tül ayrıntıları aynı şekilde şal üzerinde de bulunmakta. Elbiseler üzerinde bulunan küçük detaylar minik renklendirmeler ile elbise ve şala uyum sağlayarak zarafetin ön plana çıkmasına da olanak sağlamış.

 

Tekli çok fazla elbisenin 2018 sezonunda hanımların beğenisine sunulmasının yanı sıra birçok farklı kombin modeli de bu yılın trendleri arasında. Çok tercih edilen kombinler arasında bu yıl üçlü kombinler yer alacak. Elbise, şal ve bolero ceketlerin birlikte kombinlenecek olması farklı bir tarz yaratmayı seven kişiler tarafından oldukça beğeni toplamış gibi görünüyor.

 

Bir cevap yazın