Tesettür Elbise Seçimi

Tesettür kıyafet seçiminde klasik kalıplara bağlı kalmanıza gerek yok. Keten, kot, şal, saten, likralı ve benzeri birçok kumaş türünde geniş bir yelpazede seçim yapabilirsiniz. seçiminizi elbise kumaşı üzerinden yaptığınız zaman ilk etapta daha sınırlı bir seçim yapmış gibi olsanızda aslında tarzınızı daha belirgin bir şekilde ortaya çıkarmış olursunuz. Örneğin son yıllarda kot elbise giymek oldukça moda. Mavinin birbirinden güzel tonlarıyla yapılmış elbise seçenekleri arasından sizde bir tanesini mutlaka denemelisiniz.

Kot Elbise

Tesettür elbise seçimi yaparken belirli tarzları mutlaka dolabınızda bulundurmanız gerekir. bunlardan biri de kot elbiselerdir. Kot uzun elbise modelleri hem sizi daha zayıf gösterecek hem de günlük yaşam şıklığını yakalamanızı kolaylaştıracaktır. Öte yandan kot elbiselerin öyle seçenekleri vardır ki sizi yalnızca günlük hayatta değil özel davetlerde de kurtarabilir. Bunlardan biri olan modelleri deneyerek mutlaka almalısınız. kot elbise seçeneklerinden biri de pileli kot elbiselerdir. Bu elbise kot havasından kurtulup oldukça şık bir hava içine girmiştir. Belden takılan ince kemere uygun bir eşarp tercihi yaptığınız zaman da sizi beklediğinizden daha şık bir havanın içine koyar.

Kot Elbise Modelleri

Tesettür elbise modelleri arasından kot elbise modellerini tercih ettiğinizde çok zarif bir görünüşe sahip olabilirsiniz. Koyu maviden laciverte uzanan kot modellerinden açık mavi ve hafif kumaş kotlara kadar pek çok türde elbise modeli sizi bekliyor olacak. Belirli bir modelden bahsetmek gerekirse kot kumaşı elbiselerin özellikle açık renklerinin daha çok tercih edildiğini söylemek gerekir. açık renk kot elbiseler üstelik çok daha zarif duruyor.

Kot elbisenin Üzerine Hangi Eşarp Kullanılmalı

Kot tesettür elbise modellerinin üzerine saten eşarp takmaktan uzak durmalısınız. Kotun spor şıklığı yaratan bir havası vardır. Bu şıklığa saten veya kaşmir gibi ağır bir eşarp taktığınız zaman güzel bir hava yaratmayacağını bilmelisiniz. bunun yerine kot elbise tercih ettiğiniz zaman daha hafif duran ipek veya şal eşarpları tercih etmelisiniz. Bu model oluşturmak istediğiniz spor şıklığını size verecektir. Üzerine takacağınız ince bir kemer de daha şık olmanıza yardım eder.

Bir cevap yazın