Tesettür Elbise Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

C.M.N - Büşra Drape ve Kemerli Elbise MSW8866-S Siyah (1)Öncelikle tesettür elbise seçiminde dikkat edilmesi gereken nokta vücut yapınızdır. Aslında günümüz de tesettür giyim firmaları bu konuya dikkat etmekte ve vücut şekline göre üretim yapmaktadır. Her geçen gün tesettür elbise talebi artmaktadır. Firmalar da haliyle bu talebi dikkate alarak üretim yapmaktadır. Günlük kullanabileceğiniz sade aynı zaman da şık elbiseler bir hayli revaçtadır. Seçiminiz vücut yapınıza uygun, kumaşı rahat ve kaliteli olmalıdır. Artık her bedene uygun elbise bulmak mümkündür. Elbiselerin aynı zaman da kombin sıkıntısı yaşanmaması da önemli bir tercih sebebidir.

 

Zevkinize uygun modeli seçerken istediğiniz rengi de kolayca bulabilirsiniz. Çoğu bayan daha zayıf ve uzun görünmek için koyu renk düz elbiseler tercih etmektedir. Ancak isterseniz bu düz elbiseleri uygun takılarla kombinleyebilir çok şık görüntü oluşturabilirsiniz. Renk seçimin de mevsimlerden de yararlanabilirsiniz. Kışın daha çok koyu renkler seçerken yazın açık renkleri tercih edebilirsiniz. Ya da kullanacağınız yere uygun renk seçimi de çabuk ve etkili karar vermenizi sağlayacaktır. Doğal olarak renk ve modeller artınca karar vermek de bir hayli zorlaştı.

 Tesettür de Trend nedir?

 

Her gün yenilenen bir trend bulunmaktadır. Gelişen teknoloji dolayısı ile artık moda internetten takip edilir oldu. Bu durum ise modanın takibini kolaylaştırdı ve artış sağlandı. Moda özellikle gençler için önemli olduğundan aynı şekil de tesettür giyim de genç kızlar için bir hayli takip edilir oldu. Üretim yapan firmalar da bu takibe olumlu cevap vererek tesettür giyim de renk ve modelleri artırmıştır.

 

Tesettür elbise seçiminizi kullanacağınız yere göre yapmalısınız. Bir kına gecesine sade günlük elbise ile gidilemeyeceği gibi, günlük bir arkadaş görüşmesine de gece kıyafeti ile gidilmez. Elbise seçimin de kumaşın özelliği de çok önemlidir. Dökümlü bir elbise tercih ettiğiniz de kaliteli bir kumaş ile kalitesiz kumaşın üzerinizde ki duruşu farklı olacaktır. Bir abiye elbise veya günlük şık bir elbise tercih ettiğiniz de üzerine takılan bir şal, giyilen şık bir ayakkabı ve elbiseye uygun bir çanta ile kombininiz kısa sürede tamamlanacaktır.

 

Bir cevap yazın