Tesettür Elbise Modellerinde Süet Farkı

 

Tesettür elbise modelleri gün geçtikçe yeniliğine yenilik katarak çeşitleniyor.  Sonbaharın gelmesi ile yeni iklime has ve yeni moda kıyafetlerde yerini almaya başladı. Bunlar arasında en dikkat çekenlerden biri de süet. Süet bu yılın gözde moda parçası olarak konumunu tescilledi. Peki, süeti hangi parçalarda göreceğiz en fazla.  Tüm giyim parçalarında dolu süet göreceğiz bu sezon. Elbiseden ayakkabıya kadar birçok parçada süet ışıltısı ve farkı bariz kendini gösterecek. Süet yapı itibari ile bir deri türü olduğu için kıyafete uyarlandığında yüksek fiyatlar söz konusu olabiliyor. O nedenle çoğu kişi suni süet ile hazırlanan kıyafetleri tercih ediyor. Suni süetin de görünüm bakımından orijinalinden pek farkı yoktur.

Süet İle Tasarlanan Modeller

Birçok şık ve günlük modelde süet uyarlamasını görmemiz mümkün. Gömlek, ceket, elbise, ayakkabı, çanta gibi giyimin tüm aktif parçalarında süet farkı ile kült tasarımlar oluşuyor. Süet modellerin ayrılmaz parçalarından biri de püskül detaylar. Ceket ve gömlek modellerin püskül detaylar ile daha gösteriş kazandığına tanıklık ediyoruz. Çanta modellerinde de çokça püskül ayrıntılar tercih ediliyor fakat yeni tasarımlar içerisinde en dikkat çeken etek ve yelek modellerinde püskül şıklığı oldu. Süet böyle parçalarda ahenkli bir tavır almışken bizleri daha da şaşırtıyor ve yeni sezon tek parça elbise modellerinde boy gösteriyor. Fırfır etekli yakası bağcıklı süet elbiseler ilgi çekici bir trend olarak önümüze çıkmakta. Tesettür elbise modellerine yeni bir alternatif oluşturan süet modeller şıklığa da yeni bir kapı aralıyor. Tesettür elbise kombinlerinizde kullanabileceğiniz bu tek parça kıyafet modelleri ile stilinize yeni bir boyut katabilirsiniz.

Süet Elbise İle Tesettür Kombini Nasıl Yapılır?

Moda Selvim Online alışveriş sitesi yeni sezon ile vitrinini yeniledi ve yeni elbise modellerini kataloğuna ekledi. Bunlardan biri de süet elbiseler oldu. Tesettürlü hanımların ilgisini çokça çekecek bu elbise modelleri taba, vizon, siyah ve tarçın renk alternatifleri ile sitede yerini aldı. Size kombin önerisi olarak sunacağım tarçın rengini sunuyorum. Süet ile hoş bir uyum yakalayan bu renk aynı zamanda siyah ile de çarpıcı bir kombin oluşturacaktır. Siyah tafta şal ve siyah stiletto ile kombin yapabileceğiniz bu model tesettür elbise kullanımına da çok uygun. Uzun etek boyu ve belden aşağı bol inen fırfır detay eteği ile tesettür elbise olmaya aday. Elbiseler zarif görünümleri ve kadın ile yakaladığı bütünlük nedeni ile çok sevilen giyim parçaları olmayı başarıyor. Aynı zamanda kolay kombin yapılmaya da müsaitler. Soğuk havaların hafif hafif soluduğu şu günlerde hazırladığımız bu kombini kot ceket ile tamamlayabilirsiniz.  Süet elbise modelleri kot ceket ile kombin yapılmaya elverişli bir tarza sahip.

Bohem Stilin Elbisedeki Yeri

Bohem tarzı bir yaşam stilidir fakat son yıllarda kendini giyim stilinde çok daha fazla göstermeye başladı. Bohem stilin en bilinen temsilcilerinden biri de süet. Süet giyimde bohem detaylar da ayrı bir konu. Süet ceket ve yelek modeller püskül ile ayrıntı kazandıkların da bohem tarzını da karşılamış oluyorlar. Bohem giyime en şık örneklerden biri de elbiseler. Moda Selvim vitrininde yer alan süet tesettür elbise modellerinde de bolca bohem figürü görmekteyiz. Yaka bağcıklı elbiselerde yer eden tüy detayları bohem giyime en şık göndermeyi yapıyor.

Daha bir çok stile uygun tesettür elbise modelleri için www.modaselvim.com sitesini incelemelisiniz

 

Bir cevap yazın