Tesettür Elbise Modellerinde Renk Tercihleri

modaselvim tesettür elbiseİş hayatı, özel günler ve spor amaçlı ayrı kategoriler üzerinden seçilecek olan kıyafetler için daha çok kadınlar arasında dikkatli tercihler yapılmaktadır. Kıyafet seçimini tesettür elbise çeşitleri üzerinden yapmak isteyen bayanlar için daha çok rahat ve modaya uygun olan elbiselerin seçilmesi tavsiye edilmektedir. Yaz aylarına girmiş olduğumuz günler için genel olarak canlı renk tercihleri ön planda olmaktadır. Tunik ve kumaş pantolon seçimlerinin yoğun ilgi görmesi ile birlikte mor ve beyaz renk seçenekleri bu yaz için çok fazla ön planda yer almaktadır. Ancak kadınlar arasında kıyafet seçimleri daha çok pantolon, gömlek ve eşarp gibi seçimlerden oluşmakta ve bu kıyafetlerinde aynı renk olması görülmektedir. Bunun yerine birbirini tamamlayan renk seçimlerinin yapılması, yaz ayları için daha şık görünmeniz açısından önemlidir.

 

 Tesettür Elbise Giyiminde Mayo Kombini

 

Giderek gelişen çağa ayak uydurmak adına giyim konusunda da ciddi adımlar atılmış ve muhafazakâr bayanlar içinde çeşitli elbiseler piyasaya sürülmüştür. Eski yıllarda denize girmek isteyen ancak, gerekli kıyafetlerin olmadığı durumlarda vazgeçen kadınlar, pek çok farklı firma ve markanın üretmiş olduğu tam kapalı ve yarım kapalı mayo çeşitleri sayesinde tesettür elbise arayışı içerisine giren bayanları mutlu etmeyi sağlamışlardır. Yarım kapalı mayo kombini genellikle bacakları ve üst bölgeleri kapatma amacı ile tercih edilmektedir. Tam kapalı mayo çeşitleri ise saçlarda dâhil olmak üzere tüm vücudun ince kumaş parçaları ile tamamen kapalı olması amacı ile üretilmiştir. Denize daha rahat şekilde girebilmeyi sağlayan mayolar mavi, siyah, kırmızı, beyaz ve krem rengi gibi pek çok farklı renk seçeneklerinden elde edilmektedir.

 

 Tesettür Elbise Modellerinde Beden Çeşitleri

 

Abiye, tunik ve kumaş pantolon gibi kıyafet çeşitleri, çoğu kadın tarafından ilgi görmektedir. Ancak insan vücudu ve kilo farklılıkları nedeni ile kadınlar istedikleri kıyafetleri kolay şekilde bulamayabilmektedir. Çeşitli fiyatlar üzerinden sunulmuş olan tesettür elbise ürünlerinde yer alan beden çeşitleri, 36’dan başlamakta ve 62 bedene kadar bulunabilmektedir. Daha düşük fiyatlar üzerinde arama yaparak kolayca bulabilecek olduğunuz kıyafet çeşitlerinde, daha yüksek fiyatlara çıkıldığında daha şık ve gösterişli elbise modellerine erişebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın