Tesettür Elbise Modellerinde Modern Tasarımlar

tesettür elbise modelleriTesettür modasının kalbi olan elbise modelleri, her ortama şıklık katmaktadır. Göz kamaştıran modelleri ile tesettür elbise mevsime ve mekana uydurulmaktadır. Mevsimine ve mekana göre seçilen elbiselerin sadece modelleri değil, renkleri ve kumaşları da etkilenmektedir. Elbisenin albenisini arttıran en önemli detay, tek parça olması ve bu sebepten kombin oluşturmanın daha hatasız sonuçlanmasıdır. Her geçen gün yeni detaylar ile zenginleştirilen tesettür elbise modelleri, tesettürlü kadını modernlikte zirveye taşır. Tesettür dünyasına olan ilginin artması sebebi ile modern elbise modelleri de genişlemiştir. Stil sahibi tesettürlü kadınlar, seçtikleri elbiseleri şık kemerler ile kombin oluşturarak modern bir görünüm elde eder. Elbiselerde tercih edilecek olan kemerler ince olmalıdır.

 

 Spor Tesettür Elbise Modelleri Şıklığı

 

Spor elbiseler rahat ve modern bir hava katması sebebi ile tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Bu elbise modelleri spor ayakkabılar ile kombin edilebilir. Zarif spor elbiseleri, tesettürlü kadına kattığı rahatlık ile bir adım öne çıkmaktadır. Günlük hayatın koşuşturmasında, modern spor elbiseler tesettürlü kadınların yardımına koşmaktadır. Her zevke hitap eden spor elbise modelleri, her mevsim için uygun olmaktadır. Her haliyle rahat olan spor elbiseler, modern parçalardan biridir. Tiril tiril kumaştan üretilen spor elbiseler, göz alıcı bir güzelliğe sahiptir. Uzun olan ve tesettürlü kadına rahat hareket imkanı sağlayan spor elbiseler, yapılan işlemeler ile hem sade hem de şık durmaktadır.

 

 Modern Tasarımlı Elbiselerde Kullanılan Aksesuarlar

 

Tesettürlü elbiselerin daha modern ve şık durması için uyumlu aksesuarlar ile kombinlenmelidir. Koyu renkli elbiseler kullanılıyorsa, seçilecek olan aksesuarlar açık renkli olmalıdır. Açık renkli elbiselerse koyu renkli aksesuarlar ile kombin edilmelidir. Desenli tesettürlü elbiselerin aksesuarları sade olmalıdır. Sade elbiselerin aksesuarlarıysa ağır ve koyu olmalıdır. Tesettürlü elbiseler, istenirse yelekler ile kombin edilebilir. Modern ve şıklığı temsil eden kolye ve küpeler de abartıya kaçılmamalıdır. Başörtü olarak şal veya eşarp uygun modeller ile tercih edilebilir. Elbisenin altına tercih edilecek olan ayakkabıysa, elbise uyumlu olmalıdır. Elbiseyle uyumlu olan bütün aksesuarlar, şık bir kombin oluşturur.

Bir cevap yazın