Tesettür Elbise Modelleri Ve Fiyatları

Tesettür elbise modellerinin başında tek omzu güpürlü olan modeller geliyor. Bu ürünler poliviskon kumaştan üretilmekte. Bu da demektir havayı çok iyi geçiren ve kişinin konforunu sağlayan bir kumaş ile imal edilmiştir. Hanımların dikkatinde olan tesettür elbise fiyatları ile birlikte bu ürünlerin beden ölçüleridir. Artık her boyda ve bedende imal seçenekleri bulunan elbiseler mevcut. 38 beden başlayıp 48 bedene kadar uzanan geniş yelpazede bir seçim imkanı bulunuyor. Güpürlü elbise modellerinin yaka biçimleri ise bisiklet yaka.

 

Astarsız olan bu modeller önden düğmeli seçenekleriyle cazip kullanımlar sunmakta. Sıktırmadan ve derece ayarları dikkat edilerek yıkandığı takdirde tesettür elbiseler uzun yıllar boyunca eskimeden ve solma etkileri göstermeden giyilebilir. Bir diğer ise kemerli tesettür elbiseler. Bu ürünlerde aksesuar derdinde son veriliyor. Hanımlar direkt olarak kemerli elbiseler giyerek şıklığını tescillemiş oluyor. Güpür incili elbiseler ise dabıl kumaştan üretilmekte. Bunun anlamı çift katlı olmalarıdır.

 

Her bir katta farklı renk seçenekleri sunularak rengarenk bir çizginin dışa vurumunu yansıtırlar. Bu sayede hanımlar tek bir elbisede iki renk seçeneğini ve zenginliğini doyasıya yaşamaktalar. İnci detaylı elbiselerde öne çıkan bir diğer detay ise hakim yaka olmasıdır. Bu da hanımları hem modern hem de klasik ölçülerde zarif göstermektedir. Hafif likralı kumaş kullanılarak üretilen ceket görünümlü abiyeler ise özellikle nişan ve düğün gibi davetlerde hanımların gardıroplarından alıp giyebilecekleri özel seçkiler arasında yer alıyor. Adından da anlaşılacağı üzere hafif olan bu kumaş türü ile birlikte saatlerce ayakta kalıp arz-ı endam edilse bile bir ağırlık değil taşınan sadece zariflik oluyor.

Tesettür elbiseleri incelemek ve en uygun fiyatlardan yararlanmak isterseniz Alışverişe Başla

 Tesettür Elbise Fiyatları

 

Hanımlar için özel indirim kampanyalarına tabi tutulan tesettür elbise fiyatları her cebe uygun geniş bir seçim şansına ev sahipliği yapıyor. Buna göre sezonluk tesettür elbise fiyatları takip edildiği takdirde indirimli zamanlarında yarı yarıya fiyatları ile alınabiliyor. Aynı zamanda kampanyaları takip eden çok daha uygun fiyatlarla bir yerine iki adet elbise alarak hem görünümlerini hem de dolaplarını zenginleştirebiliyor. Bunun için renk ve biçim uyumu kadar fiyat ve cüzdan uyumu da önemli yer tutuyor.

 

Bir cevap yazın