Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir ?

 

Y.G.S - Uzun Kolyeli Balık Abiye YGS5051 Bebe Mavi (1)Tesettür giyim sektöründe elbise seçenekleri oldukça geniş tutuluyor. Gerek kumaş seçimi, gerek ise renk seçenekleri her tarz bayana uygundur. Bayanlar elbiseleri günlük hayatta giyebildikleri gibi, özel davetlerde de bayanların ilk tercihi oluyor.

 

Tesettür Elbise Modelleri

 

Tesettür elbiselerde dantel detayı dikkat çekiyor. Kol kısmında kullanılan dantel ince ve zarif bir görüntü sağlıyor. Bazı elbise modellerinde kendiliğinde kolye detayı bulunmaktadır. Günümüzde ön plana çıkan tesettür elbise modeli balık elbise çeşitleridir. Uzunkuyruk ve kendiliğinden kolye detayı ise elbisenin özel davetler için uygun olduğunu gösteriyor.

 

Şifon yelek görünümlü bol ve iki renkli elbise son derece şık görünüyor. Kolları volanlı elbiseler de bu sezon gözde detaylardır. Kemer detayı elbiseler oldukça kullanışlıdır. Dantel detayının elbisenin alt kısmında ve kollarda bulunan tesettür elbise modelleri de son derece ince görünüyor.

 

Tesettür Elbiselerinde Renk Seçenekleri

 

Tesettür elbiselerinde renk seçenekleri geniş sunuluyor. Tarçın, siyah, lacivert gibi renkler tesettür elbise modellerinde ön plandadır. Bazı elbise modellerinde iki renk bir üründe de kullanılmaktadır. Elbiselerde özellikle detaylar farklılık gösteriyor. Şifon kumaş kullanımı da elbiselerde mevcuttur. Tesettür elbise modellerinde aynı zamanda sadelik daima ön plandadır. Sadeliği yansıtan detaylar genelde kemer, düğme, sim, işleme gibi faktörlerdir.

 

Abiye Elbise Çeşitleri

 

Özel günlerde her bayan günlük rutinden kurtulmak ister. Bundan dolayı da elbise seçimine daha da özenle yaklaşıyor. Abiye elbiselerde yaka ve kol detayı ön plandadır. Simli, palet, kolye gibi detaylar mevcuttur. Renk olarak ise siyah, zümrüt, hardal gibi renkler tercih ediliyor. Tasarımlarda herkese uygun modeller sunuluyor. Tesettür modasında özellikle bayanlar elbise seçimlerine dikkat ederler. Çünkü elbiseler sade çizgilerin yanı sıra zarif ve incedir. Bir bayan günlük hayatta daha çok spor tarzı elbiseleri tercih ediyor.

 

Özel davetlerde ise daha çok detayların bulunduğu modeller tercih ediliyor. Dantel, jakar kumaş, şifon gibi kumaşlar elbiselerde kullanılmaktadır. Tesettür elbiselerin kaliteli olması görüntüsünü etkiliyor. Şık ve sade elbise modellerinde fiyatlar da her bütçeye de uygundur. Kaliteli elbiseleri uzun süre kullanmak mümkün. Aynı zamanda bu elbiselerin görüntüsünü de etkiliyor.

Bir cevap yazın