Tesettür Elbise Modelleri Nasıl Kombinlenir?

Tesettürlü kadınlar içinde artık son derece şık ve gösterişli özgün tesettür elbise modelleri tasarlanmaktadır. Bundan dolayı tesettürlü kadınlar içinde çok fazla tesettür giyim seçeneği oluşmaktadır. Bu anlamda birçok parçanın bir araya gelmesi ile çok güzel uyumlar ortaya çıkmaktadır.

 

 Zıt Renklerin Uyumu

 

Sade renk tonları ile tasarlanan tesettür elbise modelleri daha hareketli ve canlı renklerden tasarlanan parçalar tercih edilmeli bu sayede uyumlu kombinler oluşturulabilir. Karşıtların şık duruşu tesettürlü kadınlar tarafından çokça tercih edilmektedir. Yine aynı şekilde yoğun motifler ve renklerin buluştuğu üst giyim modeline alt giyimin sade renklerin bir araya geldiği modeller ile kombin yapılması çok daha hoş duracaktır. Aynı zamanda bu kombine hareketlilik katacaktır. Bu anlamda bu sezon çiçek motifleri, parıltılı kumaşlar, çizgi desenli modeller kendini göstermektedir.

 

 Ayrılmaz İkili Tunik Ve Pantolon

 

Özellikle pantolon ve tunik seçimlerinde hareketli ve sade renklerin bir araya gelmesi karşıt renklerlerde ki uyumu ortaya koymaktadır. Bu uyum dışında kombini çok daha şık hale getirecektir. Gündelik yaşam için çok rahatlıkla tercih edilebilecek olan pantolon tunik modelleri pastel tonlarda renkler ve çiçekli motifler ile spor bir tarz yakalamaktadır. Bu anlamda Tesettür elbise modelleri kombini özellikle tunik ve pantolonda ortaya çıkmaktadır.

 

 Şal Ve Aksesuar Kombinleri

 

Hareketli renklerde şal ile taş işlemeli aksesuar ve çok zarif omuz çantası kombini tamamlayıcı olacaktır. Özellikle tesettür elbise, ferace, tesettür abiye gibi tek parça modellere mutlaka çanta, şal, kemer gibi aksesuarlar dahil edilmelidir. Tek renk bir parça tesettür elbise giyildiğinde mutlaka farklı renklerde tesettür dış giyim modelleri seçilmelidir. Trend tesettür kombinlerine bu modeller girmektedir.

 

 Şifon Tesettür Elbise Modelleri

 

Özellikle özel olarak nitelendirilen günlerin nişan, kına gecesi, mezuniyet balosu, gibi günlerin vazgeçilmezi olan tesettür elbise modelleri daha koyu renklerde tercih edildiğinde klasik bir şıklık kazanılacaktır. Bu tesettür elbise modellerinin en önemli tamamlayıcı aksesuarı, eşarplardır. Tesettür elbisenin renk tonlarına uygun bir eşarp çok hoş durmaktadır. İnce topuk ve kemer ile bir araya geldiğinde tesettürlü elbisenin modası ve zarifliği kendini göstermektedir.

 

Bir cevap yazın