Tesettür Elbise Modelleri Modaselvim’de

 

Tesettür elbise modellerinin temeli ve kökeni Anadolu kadınlarının geleneksel giyim kültüründen gelmektedir. El, ayak ve yüz bölgesi hariç bütün vücudu estetik bir şekilde kapatan bu elbiselerde, boncuk, gipür, dantel, volan, kemer ve püskül gibi birçok eklenti ile süslenmektedir. Pliseli olanlarda etek kısmının görselliği daha farklı bir görüşüne kavuşmaktadır. Renk tonlarındaki özel seçim, etkileyici görümün ve tasarım işlemlerinde belirleyici rol oynamaktadır.

 

Yeni ve Etkileyici Modeller

 

Kapüşonlu modeller, şapkalı tipleri sevenler için özel tasarlanmıştır. Renk olarak haki, mürdüm ve indigo gibi popüler renkler tercih edilmektedir. Gipür, tesettür elbise modellerinde kullanılan bir ayrıntıdır ve etek uçlarında omuzda ve manşette kullanılmaktadır. Deri kemer, derinin cazibeli görüntüsünü tesettür elbise modellerine yansıtmaktadır. Özel taşlı olanlar görünüş olarak daha farklı bir yapıya sahiptir. Özel kolye seçenekleri de görselliğin mükemmel olmasını sağlamaktadır. Volan kol, iç içe olan ve geniş olan bir tasarım şeklidir. Bu tasarım şekli Avrupa kökenlidir.

 

Özel düğmeli seçeneklerde, önden ve arkadan düğmeli modeller vardır. Ceketli modeller, elbise modellerinin görkemini artırmaktadır. Bu ceket modelleri özel olarak tasarlanmaktadır. Desen özellikleri de oldukça farklı olan bu elbiselerde, çini desen yeni ve etkileyici desen kategorisindedir. Kolları çizgili olan modeller de vardır. Bütün bu modeller başörtüsü ile uyumludur. Gerek desen olsun ve gerek renk olsun, tesettür elbise modelleri ile uyumlu başörtüsü seçenekleri, etkileyici takım özelliğini meydana getirmektedir.

 

Tasarımda Yıla Özel Çalışmalar

 

Bu tasarım özellikleri her yıla özel olarak hazırlanmaktadır. Her yıl yeni ve etkileyici modellerle, tesettür severlerin ilgisini çeken firmalar, yeni renk tonlarını da tercih etmektedir. Kışa özel renkler ve kumaşlar, yaza özel renkler ve kumaşlar, her yıl yenilenmektedir. Yeni ve etkileyici renk tercihleriyle, aradığınız mükemmel özellikleri tesettür elbise modellerinde bulabilirsiniz. Gül gipürü modelleriyle yeni trenler meydan getiren yeni modeller, kargo seçenekleriyle en kısa zamanda adrese gönderilebiliyor. Model seçimini yaptıktan sonra, beden seçimini de yapabilirsiniz. Her bayan için tesettür elbise modelleri bu sitelerde bulunabilir. Yıkanma özellikleriyle ve ütülenme özellikleriyle satışa sunulan bu ürünler, ödeme kolaylıklarıyla satışa sunulmaktadır.

 

Bu ürünler tesettür kategorisindeki diğer elbiselerle etkili bir uyum içerisindedir. Her yaşa uygun renk ve tasarımlar bulunmaktadır. İndirim kampanyaları bu sektörde sıkça uygulanan bir uygulamadır. İndirim kampanyaları kategorisindeki birçok tesettür elbise modeli, kısa zamanda tükenmektedir. En çok tercih edilenler, fiyatı düşenler ve popüler ürünler gibi indirim yöntemleriyle, uygun fiyat avantajları sunulmaktadır.

 

Bir cevap yazın