Tesettür Elbise Kombin Önerisi

Tesettür giyimde elbise oldukça büyük bir yer kaplamaktadır. Tasarlanan elbiselerin sezona uygun olması ve özel tasarlanması modanın yönünü de belirlemektedir. Yeni sezon ürünlerinden biri olan düz kesim kalın kumaş beli kemerli tesettür elbiseler ile kombin oluşturmak isteyen pek çok kişi yan parça arayışına girmektedir. Sezona uygun bir görünüm elde etmek isteyen kişiler elbisenin üzerine yapay kürk ya da peluş mont seçimi yapmaktadır.

Kalın kumaş kolları balon detaylı beli kuşaklı bebek mavisi renk tesettür elbiseler ile kırık beyaz ya da krem rengi kürk montlar muhteşem bir görünüm sunmaktadır. Özgüven sahibi hanımların yapmış olduğu bu kombin hem gece hem de gündüz kombinleri için uygun görünümü yakalamanızı sağlayacaktır.

Mont Sezonunda Yapay Kürk Modası

Tesettür giyim kombin önerilerinden montlar oldukça önemlidir. Trend parça seçimleri arasında sezonun en moda parçası olan peluş ve yapay kürk montlar, yapılan her kombin ile muhteşem bir görünüm sunmaktadır. Yapay kürk içerisine elbise, etek, pantolon ve gömlek kombinleri oluşturulmaktadır. Gidilecek lokasyona uygun kombin görünümü sunan bu parçalar salaş kesim şeklinde özel üretim olarak vitrinlerde yerini almaktadır.

Yeni Sezon Kalın Kumaş Tesettür Elbise Modeli

Sezonun modasını yakından inceleyen ve takip eden hanımlar bu sezon trendlerine yerleşen tesettür elbise modellerinden biri olan kalın kumaş elbiseyi tercih etmektedir. Belinde kalın kumaş detayı bulunan bu elbiselerin hakim yaka ve yuvarlak yaka modelleri site içerisinde mevcuttur. Balon kol ve düz kesim kol seçenekleri her tarza uyum sağlamasına yardımcı olmaktadır. Pek çok hanım tesettür elbise kombinleri oluşturmak için bu parçayı seçmektedir.

Trend Parçalar İle Kış Sezonu

Kış sezonu içerisinde tercih edilen pek çok parça bulunmaktadır. Sezonun trend parçalarının yer aldığı site içerisinde tesettür giyim için uygun ürünler yer almaktadır. Kış sezonunu modaya uygun şekilde geçirmek isteyen kişiler sezonun trend parçaları ile kombin oluşturmaktadır. Yeni sezon ürünlerinden biri olan kürklü montlar, kalın kumaş tesettür elbiseler ve jean pantolonlar, en beğenilen görünümü sunmaktadır. Trend parça seçimi yapmak isteyen hanımlar modayı yakından takip etmektedir.

 

Bir cevap yazın