Tesettür Elbise Kombin Önerileri

Tesettür Elbise Kombin Önerileritesettür elbise kombin 1

Eteği çizgili kombin, neon sarısı kullanılmıştır ve etek bölümü beyaz ve sarı yatay çizgilerden tasarlanmıştır. Kombini krem rengi ve yine aynı ren başörtüsü tamamlamıştır. Tesettür elbise aslında etek ve tunikten meydana gelmiştir. Etek kısmı kumaş türü olarak sepet örgü şeklindedir. Tunik ise krep kumaştan tasarlanmıştır.

Resimde görünen mankenin boyu 1.74cm kadardır ve vücut yapısı incedir. Bu nedenle tercih edeceğiniz elbiseyi her ihtimale kaşı bir beden büyük almanızda yarar var.

 

 

 

Siyah Beyaz Elbise KombinSiyah-Beyaz Elbise Kombin

Zigzag desenlere sahip bu kombinde, etek ve gömlek olarak 2 parça olarak tasarlanmıştır. Bu tesettür elbise mevsimliktir.  Etek boyu 110cm’dir ve ted kumaştan üretilmiştir. Gömlek ise krep kumaştan üretilmiştir. Gömlek yakası etek deseninden tasarlanmış ve kapalı yaka altına uzanan iki parça kombine şıklık ve tamamlayıcı bir ek olarak düşünülmüştür. Gömlek yakası gibi kollarıda etek deseninde kumaş kullanılmıştır.

Elbiseyi tamalayan bir aksesuar olan zincir, belde şık bir görüntü kazandırırken kıyafete hareket katmıştır.

Kombinde başörtüsü olarak siyah renk kullanılmış. Ancak zevkinize göre siyah ve beyazın tüm renkleri kaldıracağını düşünerek istediğiniz renkte başörtüsü kullanabilirsiniz.

Resimde gördüğünüz manken boyu 1.74cm’dir. Bou ve ince ölçü göz önünde bulundurularak 1 bedeb büyük tercih edilmelidir.

 

Straplez Görünümlü KombinStrablez Kombin

Tesettür giyim şıklığı denince straplez görünümü geçmemk lazım. Bu kombinde kullanılan renkler lacivert ve somon renkler kombine edilmiştir. Düz lacivert etek belden aşağıya doğru serbest genişler ve ayak bileklerine kadar gelir. Etek içi astarlıdır ve buzul kumaş kullanılmıştır. Eteğin yüksek olan bel kısmı gömlek rengide katılarak şık bir kemer uygulanmıştır.

Gömlek kısmına bakacak olursak, etek ile birleşiktir. Göğüs üst kısmında etek rengi lacivert olarak tasarlanmıştır. Gömlek yaka kısmında çok zarif ve şık duran kurdela ip bağlıdır.

Kombinde etek rengi lacivert başörtüsü çok iyi uyum ve tamalayıcı duruyor. Ayakkabıda ise topuklu krem rengi veya gömlekle eşdeğer somon rengi seçim yapabilirsiniz. Elbiseyi tercih ederken manken ölçülerini dikkate alarak bedeninizin bir beden büyüğünü almaya özem gösterin. Çekimlerde en dar ve manken ölçülerine uyacak olan beden kullanılmaktadır.

Bir cevap yazın