Tesettür Elbise İle Her Yere

tesettür elbiseKadınların en büyük kurtarıcısı olan elbiselerin avantajları saymakla bitmez. Tek parçadan oluşan elbiseler, herhangi bir alt veya üst giyim ürünüyle kombin edilme zorunluluğu olmadığı için en zor anlarınızda dahi yanınızdadır. Gelin, elbiselerin avantajlarına yakından bakalım.

 

 Başka Bir Giysi İstemez

 

Elbiseler, her mevsimin ve her anın en büyük kurtarıcılarıdır. Bu özellikleriyle kadınlar tarafından çok sevilir. Bir kombin yapacağınız zaman pantolon ve kazağa, etek ve gömleğe ayrı ayrı para verirsiniz. Ancak bu ürünlerden her birinin fiyatına kolayca elbise alabilirsiniz. Farklı bir giyim ürünü ile kombin edilme zorunluluğu bulunmayan elbiseleri avantajları bunlarla sınırlı değildir. Özellikle tesettürlü kadınların da en büyük kurtarıcısı olan elbiseler, kendini özel kılan detaylarıyla gece ve gündüz gezmelerinde rahatça kullanılabiliyor. Tesettür elbise modelleri, salaş tarzları sayesinde her yaştan ve her bedenden kadının rahatlıkla kullanabilmesi için tasarlanıyor.

 

 Her Ayakkabı ile Uyumlu

 

Elbiselerin bir başka avantajı ise her ayakkabı ile uyum içinde olmasıdır. Kısa veya uzun, tüm elbiseleri dilediğiniz model ayakkabı ile kombin edebilirsiniz. Bir elbisenin altına bot da giyseniz babet de giyseniz tarz duracaktır. Uygun aksesuarlarla şıklığınızı tamamlayarak bulunduğunuz her ortama ayak uydurabileceksiniz. tesettür elbise modelleri terliklerle dahi uyum içerisinde gezmenize olanak sağlar. Yılın modası olan şık terlikleri, elbiselerin altında birer yıldıza dönüşür.

 

 Tek Elbiseyle Hem Alışverişe Hem Yemeğe

 

Düz siyah bir elbiseniz olduğunu varsayalım. Bu elbisenin altına spor ayakkabı giyerek bir yine spor bir omuz çantası takarak alışverişe çıkabilirsiniz. Fazla vaktiniz yok ve akşam yemeğine yetişmek zorundasınız. Eve varır varmaz ayakkabınızı güzel bir stiletto ile değiştirin, boynunuza şık bir kolye veya broş takın, çantanızın omur çantası veya el çantası ile değiştirin. Yaklaşık üç dakika sürecek bu işlemler sayesinde bir anda şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Elbisenizde yapacağınız küçük değişikliklerle uzun yıllar kullanmanız da cabası. Herkesin sıklıkla gördüğü elbisenizi farklı bir forma kavuşturmak istiyorsanız önü kısa, arkası uzun modeli verdirerek yepyeni bir modele kavuşabilirsiniz. Elbisenizin yakasına veya bel bölümüne ekleyeceğiniz yaş detaylarıyla bambaşka bir elbiseye sahip olabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın