Tesettür Elbise De Kombin Seçimi

 

B.R.N - Piliseli Kemerli Yelek BRN61123 Siyah (1)Tesettür giyimin son zamanlarda trend modeller tasarlaması sonucu ilgilenen kesimin artmasına sebep olmuştur. Tesettür elbise ve tesettür kıyafet kombinleri göze çarptığı sürece iyi bir bütünlük sağlanmış demektir. Model ve renklerin uyumu sayesinde tesettür giyimi tercih eden kişi daha farklı gözükür.

 

Salaş modellerin ön plana çıktığı ve bunun elbise olarak da kullanılması sonucu trend bir hava yakalanmıştır. Tesettür giyimi tasarlayan modacılar son zamanlarda daha bol ve salaş kıyafetleri göz önüne çıkarmaktadır. Elbise modelleri de aynı şekilde bu tarz kesimin olmasından dolayı tercih edilir. Tesettür elbise kombini aksesuar kullanımı ve ayrıntılarda gizlidir. Elbise üzerine alınacak bir şal ve ya takılacak gösterişli bir kolye elbise ile bütünlük sağlayacaktır.

 

Genellikle sade elbise seçiminde bu tarz kombinler tercih edilir. Elbise kumaşı daha canlı ve hareketli ise, kullanılacak şal da zıt oranda sade olmalıdır. Bu kombinlerin kumaş seçimi ile doğrudan bir etkisi vardır. Renk uyumu da aynı oranda yakın tonlara sahip olması gerekir. Bu detayların oluşması ile uygun bir kombin ortaya çıkar. Ayakkabı ve eşarp seçimi de elbisenin tarzına göre seçilmelidir. Spor ve ya klasik bir tesettür elbise seçimi bu kıyafetleri de doğrudan etkiler.

 

Tesettür giyim modasının bu denli seçenek sağlaması ve modellerinin günümüz modasına uygun tasarlanması sonucu özellikle genç kesimin tercihi olmuştur. Bu sebepten dolayı her dönem farklı kreasyonların yapılması da gün geçtikçe daha da zenginleşen bir tesettür giyim modası yaratır. Kombinlerin bu anlamda önemi ortaya çıkar. Çünkü kullanılan kıyafet kendini o zaman göstermiş olur. Farklı tasarımlar ile de birleştirilen kıyafetler, bu anlamda değişik bir hava katmasını sağlar. Takıların da tesettür giyimde ön plana çıkması bütünlük açısından farklılık yaratır.

 

Kalın ve ya ince tarzda seçilen takılar kıyafetin hareketliliği ile orantılı olmaktadır. Şık bir kolye ve bileklik bu ayrıntıda yer alabilir. Kişinin tercih edeceği renklerde kendisine en çok yakışan ve tenine uyumlu olan renkleri tercih etmesi de kombinin daha şık durmasını sağlayacaktır. Kişi kendine neyi yakıştırıyor ve neyi tercih etmek istiyor ise, bu doğrultuda seçimler yapmalıdır.

 

Bir cevap yazın