Tesettür elbise alternatifleri

 

 

 

Tesettür elbise alternatifleri o kadar çok ki bunlar saymakla bitmez. Moda Selvim olarak bizler de mevcut bütün model ve çeşitleri sizlerin beğenisine sunmaya özeniyoruz. Tesettürlü hanımların robadan elbise modellerine ilgisi her zaman daha fazla olmuştur. Tesettürün gereğine uygun tasarlanan bu elbiseler aynı zamanda sade ve güzel albenisi yüksek alternatifler ile de süsleniyor. Hanımların her zaman daha fazla seçeneği olduğunu bilmesi bizler için önemli. Bunu hedef alarak her zaman olabildiğine çeşitli modelleri kataloğumuza katıyoruz. Yeni mevsim ve yeni moda gündemimize de yeni tesettür elbise örnekleri de getirdi. Bunlardan biri de pelerin görünümü ile ikili takımları andıran elbise modelimiz. Pliseli etek ve pelerin detayı ile farklı bir bakış açısı sunuyor bizlere. Özellikle pudra rengi ile sonbahara yönelik naif bir kombin yapabilirsiniz. Üzerine dış giyim olarak, sizlere kışlık ferace modellerimizden birini öneririz. Prada kumaş ile imal edilmiş olan, kuşgözü detay ferace ile muazzam bir bütünlük yakalayabilirsiniz. Pudra tonlar ile sonbaharın naif iklimine yelken açmak sizin elinizde. Gold şal ile de renk uyumunuz kusursuz tamam olacaktır.

Pudra rengin cazibesi

Bahar aylarında çokça gördüğümüz pudra edata bahar rengi olarak hafızalarımızda yer etti. Fakat bizleri bırakmaya hiç niyetli görünmüyor. Ferace, elbise, tunik gibi tesettür giyimin ana parçalarında en göz alıcı tonu ile bizleri karşılıyor. Gömlek ve bluzlarda de kendine sık rastladığımız pudra pastel tonların en cazip örneği. Pudra rengin cazibesini en iyi gold, krem bazen de zıt tonlar ile çıkarabiliriz.  Pudra rengi ile zıt düşecek renklerden biri de vizondur. Zıtlıkları kadar da son derece göz doldurur bir uyum yakalamayı başarıyorlar.

Tesettür elbise modellerinde pastel renkler

Güpür ve dantel ile desteklenen tesettür elbise modellerinde özellikle pastel tonlar ilgi çekiyor. Güpürün zarif ve naif dokunuşu ile hareket kazanan tesettür elbise modelleri pastel tonlar ile de can buluyor. Tesettür giyimde tüm vücudu kapatan ve belli etmeyen kıyafetlere öncelik veren hanımlar özellikle bu elbise modellerimizi tercih edebilirler.

Bir cevap yazın