Tesettür Düğün Kombinleri Nasıl Olmalıdır ?

 

BİRBEN - Aycan Pul Payet Balık Abiye BRB4189 Pudra (1)Düğün sezonu her mevsim aktif bir şekilde devam etmektedir. Düğün gibi özel davetlere ne giyileceği konusunda bayanlar her zaman için panik yapmaktadır. Önemli olan düğün günü yaklaşmadan giyilecek olan tesettür abiye mutlaka seçilmelidir.

 

Pek çok tesettür abiye satan online alışveriş mağazaları bulunmaktadır. Bu mağazalar içinden en güvenilir olanı tercih ederek bedeninize en uygun abiye modelini satın alabilirsiniz. Tesettürlü bayanlar için düğünlerde giyilebilecek çok şık modeller bulunmaktadır. Bu modeller arasından tercih yapmak biraz zor olsa da gecenin yıldızı siz olabilirsiniz.

 

En küçük ayrıntısına kadar tesettür kombin ayarlarken dikkatli olunması gerekmektedir. Peki, tesettür düğün kombinleri nasıl olmalıdır? En farklı en şık olmak için neler yapılmalıdır?

 

Canlı Renkler Tercih Edin Ve Parlayın

 

Özellikle özel davetlerde tercih edilen kadife kumaşı kendini çok iyi göstermektedir. Bu nedenle canlı renklere sahip olan kadife bir abiye elbise sizi çok güzel gösterecektir. Ayrıca üst tarafta ve kollarda volan bulunması sayesinde kadife elbisenizde bir hareketlilik ve estetik olacaktır. Günlük sokak kıyafetleri arasında tercih edilebilecek olan kadife elbiseler en iyi aksesuarlar ile gece elbisesi haline de dönebilmektedir. Hem bu sayede uygun fiyatlara gece elbisesi sahip olabilirsiniz. Kadife kırmızı bir abiye ile düz renk şal kullanmanız gece elbise kombininizi tamamlayacaktır.

 

Asil Bir Görünüm İçin Siyah Uzun Bir Elbise Tercih Edin

 

Her kadının düğün için bir abiyesi mutlaka vardır ve bu abiye elbise genelde siyah renktir. Abiye denilince akla gelen ilk renk siyah olması ve asil durması sebebi ile çok tercih edilmektedir. Düğüne giderken bir siyah tesettür elbise ve güzel bir şal asil görünmeniz için yeterli olmaktadır. Kolları fırfırlı ya da volanlı siyah uzun elbiseler zarafet konusunda çok başarılıdır. Çok fazla dikkat çekmeden şık bir görünüm kazanabilirsiniz. Ayakkabı ve çantanızı lame renginden yana kullanabilirsiniz.

 

Dantel Şıklığı İle Tesettür Elbise Giyin

 

Dantel her sezon her tesettür abiye ürününde bulunmaktadır. Kadınların hem şık hem de seksi görünmesini sağlamaktadır. Yeşil ve mavi rengin bir arada kullanıldığı uzun elbiselerde dantel kumaşının da kullanılması bambaşka bir elbise modelini ortaya çıkarmaktadır. Bele oturan ve altı geniş olan bu elbise stiline mor bir portföy çanta çok uygun olacaktır.

Bir cevap yazın