Tesettür Dış Giyiminde Kaplar

Tesettür giyimde kap, kadınlar tarafından sıkça tercih edilen bir dış giyim ürünüdür. Kadınların tesettür dış giyimde en çok tercih ettikleri modellerden biridir. Tesettür kap, genellikle genç kadınlar tarafınca tercih edilmektedir. Yaz mevsiminde serin tutması, kış mevsiminde ise tam tersi sıcak tutması, kapların her mevsime uygun olduğunu gösterir. Özellikle de bu sebepten dolayı kadınlar tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Bunun dışında, çok kolay bir şekilde kombin edilmesi de kapların tercih edilmesini sağlayan bir diğer özellikleridir.

Kaplar, her zevke ve stile göre kolayca kombinlenebilir giyim ürünleridir. Sahip olduğu spor stili ile kaplar, günlük kullanımda rahatça kullanılabilmektedir. Kumaşı kaşe olan kışlık kaplar, kadınlar tarafından özel günlerde de kullanabilmektedir.

Kap Modelleri

Günümüzde farklı renklerde ve çeşitli modellerde kap bulunabilmektedir. Spor bir tarza sahip olması nedeniyle oldukça sık tercih edilen kapların, sade, desenli, kemerli, kemersiz bir çok türde modeline ulaşabilirsiniz. Stilinize göre seçebileceğiniz kap modellerinde, kapşonlu veya kapşonsuz modelleri de tercih edebilirsiniz. Bunun dışında düğmeli kaplar, baskılı kaplar, kürk detaylı kapşonlara sahip kaplar da seçebileceğiniz kap modelleri arasındadır. Kaplar, zevkinize ve stilinize göre kolayca seçim yapabileceğiniz geniş bir model yelpazesine sahiptir.

Kap İle Eşarp Uyumu Nasıl Yakalanır?

Kadınlar dışarı çıkarken üstlerine tesettür kap modeli alacaklarsa, eşarpları ile kap modelinin birbirine uyumlu olması oldukça önemlidir. Kaplar genellikle spor giyimle daha uyumludur. Bu nedenle kap giyerken kadınların tercih edecekleri eşarp spor bir tarzda olduğu takdirde, hem spor hem şık bir görüntü yakalanabilir. Tafta, saten ya da saf ipek eşarp kumaşları, spor tarzda olan kaplar ile uyumlu olmayacaktır. Spor kaplar ile uyumlu olan eşarp kumaşlarını, krep kumaş, ipek veya yün kumaş olarak sıralayabiliriz.

Kap İle Ayakkabı Uyumu Nasıl Olmalıdır?

Kıyafeti tamamlayıcı ürünlerden en önemlisi ayakkabılardır. Ayakkabılar giyilen kıyafetin iyi veya kötü durmasını etkileyen önemli bir faktördür. Kadın tesettürde dış giyim ürünü olan kaplar, giyilen ayakkabı ile uyumlu olmalıdır. Tüm gün üzerinizde kap ile vakit geçirecekseniz kap ile uyumlu bir ayakkabı giymelisiniz. Gün içinde kapı çıkaracak iseniz, içinizdeki kıyafete de uyan bir ayakkabı tercih ederseniz. oldukça şık bir görünüm elde etmiş olursunuz.

Bir cevap yazın