Tesettür Dış Giyimde Yeni Ürün Seçenekleri

Dolabında yeni ürünlere yer vermek isteyen hanımlar için yeni sezonda pek çok ürün seçeneği yer almaktadır. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte tasarlanan ürünlerde ince kumaş detayı oldukça beğenilmektedir. Sezonun en dikkat çekici parçalarından biri olan trençkotlar, kombin oluşturmak isteyen hanımlar için ilk tercih olmaktadır. Tesettür dış giyim ürünlerinin yer aldığı dış giyim kategorisinde yeni sezon içerisinde kullanılmak üzere kot trençkotlar ve ince ceketler göz doldurmaktadır.

https://www.modaselvim.com/dis-giyim

Tesettür Kot Kumaş Trençkot Modelleri

Kot kumaşı rahat kombinlerde en sık kullanılan kumaş çeşitlerinden biridir. Hanımların severek kullandığı tesettür dış giyim ürünlerinden biri olan trençkotlarda bu sezon kot kumaşı yapılan tasarımlarda göz kamaştırmaktadır.

Kot kumaşından tasarlanan trençkotların boydan boya fermuar detayı hanımlar için rahatlık sunmaktadır. Özellikle günlük spor kombini yapan hanımlar, bu tarz trençkot modeli tercih ederek gün boyu rahat hareket etme imkanı bulabilmektedir. Dik hakim yaka tasarımı ile de model kendini daha iyi göstermektedir.

Sarı Renk Tesettür Ceket Modeli

Yaz sezonlarında tasarlanan kıyafetlerde renk cümbüşü yaşanmaktadır. Tasarlanan her kıyafet için kullanılan renkler kendini modelde daha iyi göstermektedir. Bu sezon ceket modelleri arasında sarı renk yaygın olarak satın alınmaktadır. Üst kısmında bulunan cep detayları ile gömlek yaka sarı renk ceketler, sezon için en güzel parçalardan biridir.

Sarı rengin her tonunun kullanıldığı bu sezonda özellikle patlak sarı tonu, hanımların dikkatini çeken renklerden biridir. Kolları kot ceket tarzında olan bu ceketler, spor kombinlerin vazgeçilmez üst giyim parçalarından biridir.

Kırmızı Tonlarında Yeni Sezon Tesettür Ceket Modelleri

Sezonun en güzel renklerinden biri kırmızı tonlarıdır. Asilliğin simgesi olarak bilinen kırmızı rengi, farklı tonlar ile kullanılarak yeni model tasarımlarını oluşturmaktadır. Sezon içerisinde yapılan siyah renk parça kombinleri üzerine alınan ceket modellerinden biri tek düğmeli, koyu kırmızı renk, hakim yaka ceketlerdir. Kollarının uç kısımlarında bulunan volan ek kumaş detayı, modelin kendisini daha iyi göstermesini sağlamaktadır. Üst beden tarafında buluna tek cep detayı ise modern tarza sahip olan hanımların beğendiği küçük detaylardan biri olarak kombinlerde rahatlıkla kullanılmaktadır.

 

Bir cevap yazın