Tesettür Dış Giyimde Satın Alınabilecek Ürünler

tesettür dış giyimKış aylarının başlangıcını yaşadığımız şu günlerde tesettür dış giyim alanında da hareketli günler yaşanıyor. Kış mevsimini hem sıcak hem de estetik olarak geçirmek isteyen müşteri kitlesi için onlarca farklı özelliği bünyesinde barındıran ürünler hem kataloglarda hem de vitrinlerde yer almaktadır. Bu sene sonbahar – kış kreasyonu kapsamında tanıtımları yapılan bu kıyafetler modern ve spor detayları ile de dikkat çekiyor. İsteyenler için kapıda ödeme imkanı sunulurken kredi kartı kullanmakta olan müşteriler için taksit seçenekleri de yer alıyor. Bu ürünler her türde üst ve alt giyim ile kombin yapılma avantajlarına da sahip.

 

 Tesettür Dış Giyimde İlk Seçenekler: Tesettür Kaban Modelleri

 

Kollarındaki işlemeler ile birlikte dikkat çekici bir boyuta varan kaban modelleri bu senenin de en çok satan tesettür dış giyim ürünleri arasında yer alıyor. Kollarındaki ince detaylar ile örülü işlemeler el işçiliğinin de zirve noktasını yansıtmaktadır. Bilindiği üzere artık dış giyim ürünlerindeki estetik ölçütler de değişti. Bunun en büyük kanıtı olarak birbirinden farklı desenlere ve işlemelere ev sahipliği yapan kaban modellerini gösterebiliriz. Aynı zamanda mürdüm ve latte gibi tamamen özgün ve çizgi dışı olarak sayılabilecek renkleri de bu kaban ürünlerinde değerlendirmek mümkün. Çeşitli çiçeklerin belli bir zarafet çizgisi ile estetik bir vizyonla sunulduğu kaban modelleri içerisindeki pamuksu yapısıyla da sıcak kışlar vaat ediyor.

 

 Tesettür Dış Giyimde Panço ve Pelerin Seçenekleri

 

Meksika ve İspanya kökenli olan panço ve pelerin modelleri bir başka seçenek olarak alıcıların beğenilerine sunuluyor. Düğmeli ve balıksırtı tasarımıyla pançolar kış mevsimlerinin olumsuz hava etkilerinden belli bir şıklıkla korunmak isteyen müşteriler için adeta biçilmiş kaftan. Kaşe düğmeli pançolar ise klasik giyime yakın olup indigo ve vizon gibi alternatif renklere ev sahipliği yapıyor. Hardal ve siyah rengindeki pançolar ise uygun çanta aksesuarları ile birlikte kombin yapılabilir.

 

 Son Seçenekler Arasında Tesettür Pardesü Modelleri

 

Gardıroplarında kaban ve panço modellerine alternatif olarak bir adet de pardesü bulunmasını isteyen müşteri kitlesi için bu alanda da yeni üretimler söz konusu. En çok satılan modelleri ise düğmeli ve kaşe pardesü modelleridir.

Bir cevap yazın