Tesettür Dış Giyim Kombin

tesettürDış giyime konu olan farklı pek çok tesettür ürünü bulunmaktadır. Kadınlar tesettür ürünler arasında renk. Desen ve kumaş uyumuna göre dış giyim tercih etmektedir. Farklı özelliklerde dış giyim ürünleri modaya göre de tercih edilmektedir. Klasik ve spor giyim tarzına göre üretilen dış giyimler alt ve üst giyim ile kombinlenmektedir.

 

Klasik ve spor giyime göre üretilen ürünler arasında en çok ferace kullanımı yaygın olmaktadır. Kış ve yaz mevsimi de kadınların dış giyim çeşitlerini kullanmalarında etkili durumlar arasındadır. Ferace, mont, kap ve pardesü çeşitleri ile şık bir kombin oluşturulabilmektedir.

 

 Tesettür Dış Giyim Kombin Önerileri

 

Tesettür giyimi içerisinde kadınla kombinlerinde dış giyime dikkat etmektedirler. Spor elbise, tunik ve diğer ürünlerin kullanımında daha çok kap modelleri kullanılmaktadır. Giyimlerin kumaş ve desenleri de kullanım ve kombin için önemli olmaktadır. Klasik giyim ise dış giyim ürün modellerinin genelini kapsamaktadır. Pek çok kadın iş hayatında ya da resmi bir davet içerisinde dış giyim ürünlerini rahatlıkla tercih edebilmektedir.

 

Dış giyim ürünü seçimi içerisinde kullanılan diğer giyim ürünlerinin özellikleri göz önünde bulundurulmalıdır. Tunik ve pantolon ikilisi içerisinde rahatlıkla mevsim ve kullanım alanına göre dış giyimler kullanılabilmektedir. Fakat tesettür elbise kombini bünyesinde kadınlar dış giyime kombin hatası doğrultusunda dikkat etmelidir.

 

Tesettür Dış Giyim ve Aksesuar Seçimi

 

Aksesuar her alanda ve her kombinde destekleyici ürünler olarak önemli bir kullanım oluşturmaktadır. Kadınların giyimlerinde aksesuar seçimleri dış giyimleri le de uyumlu olmak durumundadır. Takı gibi aksesuarların aksine dış giyim ile uyum oluşturması açısından diğer aksesuarlar uyumlu şekilde kullanılmalıdır.

 

Ayakkabı, eşarp, şal, çanta gibi ürünler dış giyim renk ve kumaşına göre tercih edilmelidir. Kullanım içerisinde dış giyim gibi belirtilen aksesuarlar da mevsim özelliklerine göre seçilmelidir. Kadınlar klasik ya da spor kombin oluşturma durumlarında dış giyim ve aksesuarların moda ve tarzlarına uyum göstermesine dikkat etmelidir. Ferace ve pardesü gib sade özellik göstermesi ile kolay kombin açısından en çok tercih edilen dış giyim ürünleri arasında olmaktadır.

 

 

Bir cevap yazın