Tesettür Dış Giyim Koleksiyonu

 tesettür dış giyimMevsimlik dış giyim kategorilerinde sık kullanılan modellerden olan feraceler kışlık, yazlık ve baharlık tasarımları ile hanımların beğenisini kazanıyor. Tüm dış giyim aksesuarlarını ve süsleme çeşitlerini ferace modellerinde de görebiliyorsunuz. Kaliteli kumaş, zengin modeller ve en tarz kesimler ile tesettür dış giyim kategorisinin önde gelen markaları fiziksel ölçülerine uygun birbirinden güzel modellerle sizleri bekliyor.

 

 Kaban ve Pardösü Modelleri

 

Kaşe ve pamuklu kumaşlardan tasarlanan kaban ve pardösü modellerini kaşe, kadife ve kadife kumaşlar da kendini gösteriyor. Ön kısmında, kollarında omuz ve etek kısımlarından tül dantel, inci ve farklı kumaş kesitleri ile hazırlanan modeller tesettür dış giyim çeşitlerinden kendisini gösteriyor. Özellikle abaya çeşitlerinde kullanılan yapay tüyler ve pırıltı işlemeleri ise bu giysileri oldukça şirin göstermektedir.

 

Dış giyim kategorisinde en az desenler ve sezonlar kadar renkler de önemli yer tutuyor. Kış mevsiminde içinizi ısıtacak renkler, açık ve pudra renkler son derece gösterişli. Tüm elbise modellerinde olduğu gibi dış giyim kategorisinde de kullanılan nakış ve işlemeler ise kıyafetlere geleneksellikten gelen bir güzellik katıyor. Bu kışın renk modasında yeşil, mor, kahve, siyah ve bordonun yanı sıra lacivert ve gece mavisinin tonlarını görebilirsiniz.

 

 Panço ve Pelerin

 

İnce kumaş yapısı ve daha kısa modellerle pratik kullanım özelliği sunan panço ve pelerin çeşitleri ise kendine has tarzı ile mağaza vitrinlerinde ya da online kataloglardaki yerini alıyor. Ayrıca birleşme noktalarında kullanılan düğme, fermuar, çıt çıt ve iplik detayları ise kıyafet farklı bir hava katmaktadır. Bu modellerin yaka ve kol kısmında kullanılan yapay kürk detayları ise son derece şık görünmektedir.

 

Tesettürlü hanımlar için hazırlanan mont, ceket ve palto modellerini en trend modellerle ve fiyat avantajı sunan kampanyalarla sizlerin beğenisine sunuluyor. Üzerinde kullanacağınız başörtüsü modelleri, ayakkabı, çanta ve kemer gibi aksesuarlarla hazırlanan kombinasyonları görmek için giyim sitelerinden faydalanabilirsiniz. Diğer taraftan online alışveriş detayları, iade ve değişim, ürün garantisi gibi tüm bilgileri mevcut web sitelerde bulabilirsiniz. Üyelik işlemleri, ürünlerin stok durumu ve ayrıntılı beden tablosu seçeneğini kullanarak en modern kışlıkları kolayca edinebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın