Tesettür Dış Giyim İle Tarz Sizin

 

C.M.N - ModaSelvim        Modaya uyum sağlayan tesettür dış giyim tarzında, birçok modacı oldukça güzel ürünler tasarlamaktadır. Tasarlanan ve satışa sunulan her tesettür dış giyim parçası, kadınlar tarafından makul şekilde tercih edilmektedir. Her online ya da normal tesettür mağazalarında rahatlıkla bulabileceğiniz binlerce dış giyim parçası yer almaktadır. Bu parçalara sahip olduğunuz zaman, kendinizi daha özel ve daha muntazam hissediyor olacaksınız.

 

Özellikle de Moda Selvim adresi sayesinde, online olarak yapacağınız alışverişleri sizi bir hayli memnun edecektir. Açıldığı günden bu yana oldukça güzel ürünler sunmaya devam eden bu adres, tesettür dış giyim alanında da onlarca ürün ile sizlere hizmet vermektedir. O halde hep birlikte tesettür dış giyim parçaları nelerdir ve nasıl kombin edilmektedir inceleyelim.

 

PARDESÜLER

 

Pardesü denilince akla topuk boyunda kesilmiş ve her türlü kumaştan elde edilen uzun, biraz da elbiseyi andıran modeller gelmektedir. Pardesü modelleri, genel olarak yaz sezonu ve kış sezonu olarak ikiye ayrılmaktadırlar. Yazın keten, kot ve şifon gibi hafif kumaşlardan üretilen pardesüler, kışın kaşe ve daha kalın kumaşlardan üretilmektedirler. Kadınların en çok tercih ettiği pardesü modelleri ise kot pardesülerdir.

 

Çünkü hem yaz hem de kış sezonlarında rahatlıkla kullanılabilen kot pardesüler, 4 mevsime uygun olarak tasarlanmaktadır. Pardesüler genellilke boydan boya fermuar aksesuarı ile bezenirler. Ancak çok nadiren düğmeli modelleri de bulunmaktadır. Kombinlerken ise içinize istediğinizi giyebilme avantajını sizlere sunar.

 

FERACELER

 

Ve dış giyimde olmazsa olmaz parçalardan birisi de feracelerdir. Feraceler de tıpkı pardesüler gibi topuk kısmında bir kesime sahiptir. En fazla kullanılan renk siyahtır ve altın sarısı ya da gümüş parçalar ile süslenmektedir. Kollarında, yakalarında ve etek uçlarında süslemelere yer verilmektedir. Feracelere en çok yakışan rengin siyah olduğu düşünülüp kullanılsa da, renkli modelleri de mevcuttur.

 

PANÇO VE PELERİNLER

 

Tessetür dış giyimin daha spor ve daha şık parçalarından olan panço ya da pelerinler, yarasa kol bir modele sahiptirler. Pançolar ve pelerinler genellikle bel kısmında bir bitişe sahiptirler. Bu yüzden, pardesü ve feracelere oranla biraz daha zor kombinlenebilirler. Ancak bir panço ya da pelerin sahibi olduğunuzda, boyutuna uygun etek ve pantolonlar, rengine uygun şal ve eşarplar ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın