Tesettür Bayan Giyimde Ferace Modelleri

Hanımların dışarı çıkarken, markete giderken ya da bir arkadaşlarının yanına giderken giydikleri en sık kıyafetlerin başında ferace ürünleri yer alıyor. Gömlek ya da bluz yerine bu giysilerin tercih edilmesini birinci nedeni ise hiç kuşku yok ki son derece rahat olmaları. Genelde bol olan ve her renk kombinasyonuna açık olan ferace modelleri aynı zamanda her tip alt giyim ürününe uyum sağladığı için de sıklıkla tercih ediliyor. Bu nedenle bir erkek için tişört ne ise hanımlar için de ferace o demek. Gün geçtikçe tesettür firmaları tarafından farklı tarzlara ve yeniliklere imza atan kadın giyimleri bu alanda da kendini göstermeye devam ediyor.

 

Yeni Sezonda Ferace Modelleri

 

Aybeniz kareli giyimler 2018 yılının en bilinen ve moda olmuş modeli. Bu kareler genellikle gövde kısmında başlayıp sırt kısmına kadar uzanıyor. Kimi modellerde 4 kare var iken kimi modeller de bu rakam 8’e kadar çıkıyor. Örme kumaştan imal edilmiş olması ise hem soğuktan korunma hem de nostaljik hissiyatlar için önem arz ediyor. Bu ürünler sadece kuru temizleme ile yıkadığında ise uzun süreli olarak gardolapları süslemeye devam ediyor. Cebi de mevcut olan bu ürünler özellikle sportif ve rahat giyinmek hanımların ilk tercihi.

 

Giyim alanında fark yaratan bu model tesettür giyimler 38 bedenden başlayıp 50 bedene kadar sıralanabiliyor. Likralı kumaştan üretilmiş olması esneme ve rahatlık payını da beraberinde getiriyor. İnci ve taş aksesuarları seven hanımlar için bu tarz ayrıntılar da düşünülmüş. İncilerin baskı olması ortaya rengarenk görüntüler çıkarırken taşların yapıştırma olması da stilize bir tercih olarak gözleri büyülüyor. Çıtçıtlı pardesüler de bu ürün kategorisinde yer alıyor. Feracelerin üstünü kapatan pardesü modelleri genel olarak poliviskon kumaştan üretiliyor. Bu da zaten rahat bir giyim tarzı olan modellerin çok daha rahat ve spor bir şekilde giyilmesini olanak kılan ölçütlerden bir diğerini oluşturuyor.

 

Etaminli ve kolları volan ürünler ise sadece kişisel ve sosyal alanlarda değil çeşitli toplantılarda ve gündüz davetlerinde giyilme kolaylığı sağlıyor. Tüm bu ürünler ile birlikte hanımları güzide bir ilkbahar – yaz kreasyonu bekliyor.

 

Bir cevap yazın