Tesettür Alt Giyim Ürünleri

Firmalar tarafından farklı kategorilere ve kollara ayrılan tesettür giyim ürünleri üst giyim ve alt giyim olarak da farklılık göstermektedir. Genellikle üstlerine göre alt seçen hanımlar alışverişlerini ikili kombin seçeneklerini değerlendirerek tamamlamaktadır. Alt giyimler de kendi aralarında farklılıklar göz etmektedir.

 

 Pantolon Modelleri

 

80’lerin havasını günümüz modern dünyasına yeniden taşımak isteyen modacıların elinden çıkma ürünlerin başında bol paça pantolonlar yer alıyor. Özellikle 80’lerin giyim tarzına aşina ve aşık olan hanımlar için bu türde ürünlerin yeniden piyasaya sürülmesi heyecan kaynağı haline geldi. Bol paçalar ile birlikte İspanyol paça dönemini bu kez başlatan erkekler değil kadınlar olacak gibi görünüyor. Klasik pantolon seçenekleri de reyonlarda her yıl yenilenen ama hiç eskimeyen modelleri ile birlikte kendisine alıcı bulmayı başarıyor.

 

Bol paça pantolonların en güzel özelliği ise büyük bedenlerde üretilen çoklu modellere ev sahipliği yapması. Beli lastikli pantolonlar ise özellikle tunik ve bluz gibi tesettür ürünlerin altında oldukça rahat giyilen ve sağladığı rahatlık ile birlikte binlerce müşterinin göz bebeği konumuna yükselmiş ürünler arasında boy gösteriyor. 80’lerden çıkıp 90’lara yelken açmak isteyen hanımlar için ise tesettür giyim firmaları kırçıllı pantolon modellerini yeni kreasyonlarda tanıtıma sundu. Garnili pantolonlar ise yanlarından uzanan siyah şeritleri ile sınırları ve beğenileri bir adım öteye taşıdı.

 

Boru paça pantolonlar da belli başlı bayan müşterilerin radarında yer alıyor. Seçenekler oldukça bol ve bunlarla da sınırlı değil. Yeni nesil pantolonlar arasında kendisine yer bulan taş detayları ile süslenmiş beli lastikli pantolonlar da tercih edilebilecek alternatif modeller arasında.

 

 Etek Modelleri

 

Alt giyim denince akla pantolon ile birlikte etek modelleri geliyor. Etek ürünlerinde de birçok farklı tasarım harikası söz konusu. Ekose etekler ve süet balık etekler göz dolduran alt giyim ürünler arasında başı çekmekte. İkili takımlara da çok müsait olan eteklerde tunik etek ikilileri renk uyumları ile birlikte şıklığın tescillenmiş adresi olmayı başarıyor. Kemerli kloş eteklere alternatif olarak çeşitli desenlere kucak açan etek modelleri de mevcut. Piliseli etekler ise yazı erken getirecek kadar canlı ve zengin içeriklere sahip.

 

Bir cevap yazın