Tesettür Abiyenin Altına Ne Giyilir

Tesettürlü bir hanımsanız, yakın arkadaş çevrenizden ya da ailenizden yakın birinin özel bir gününde kınasında, düğününde ya da nişanında şık bir takım, güzel bir elbise ya da tesettür abiye giyebilirsiniz. Eğer abiye giyeceksiniz giyeceğiniz abiyenin teniniz ile uyumlu olması çok önemlidir. Eğer Koyu tenli bir insansınız daha çok açık renk abiyeler giymelisiniz ya da eğer daha çok açık tenli bir insansınız daha çok koyu renkli abiyeler giymelisiniz.

Böylece giydiğiniz abiye ten renginizi daha çok uyuşacaktır. Kaç yaşında olursanız olun yaşınıza göre abiye çeşitleri bulmak mümkündür. İsterseniz şifon abiye isterseniz işlemeli abiye isterseniz beli Kemerli abiye isterseniz biraz daha ara boy abiye isterseniz de bileğe kadar uzanan bir abiye seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Son zamanlarda birçok tesettürlü genç kızın ve birçok Hanımın tercih ettiği şifon abiye hem daha güzel ve uçuş uçuş gösteriyor. Sizde bu özel günlerin birinde ten renginiz ile uyumlu şifon abiye rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Abiyenin güzelliği ve ten renginiz ile uyumlu olduğu kadar altına ne giydiğiniz ve nasıl kombinlediğiniz de çok önemlidir. Aksi takdirde ne kadar güzel bir tesettür abiye olursa olsun üstünüzde güzel durmayacaktır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

Spor Ayakkabı

Genel olarak toplumda şık ve özel günlerde kıyafetin altına Stiletto ya da güzel yüksek topuklu ayakkabılar giyilirse de son zamanlarda özel günlerde kıyafetin altına daha çok hanımlar tarafından spor ayakkabı tercih ediliyor. Hem rahat olma açısından hem de ayrı bir hava katmak acısından spor ayakkabı büyük bir rol oynuyor. Eğer sizin için de rahatlık şıklıktan biraz daha önce geliyor ve siz de modaya uymak istiyorsanız o halde abiyeniz ile renk açısından uyumlu bir spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Tesettür abiye giyerken spor ayakkabı kesinlikle tercihiniz olabilir.

Topuklu Ayakkabı

Abiye giyeceksiniz bir diğer tercihinizde topuklu ayakkabı olabilir. Sizin için daha çok şıklık rahatlıktan önce geliyorsa topuklu ayakkabı tercihiniz olacaktır. Buradaki önemli nokta giyeceğiniz topuklu ayakkabının abiyeniz ile uyumlu olmasıdır. Böylece güzel bir kombin elde etmiş olursunuz. Abiyeniz ile aynı renk ya da uyumlu bir renk topuklu ayakkabı tercih edebilirsin

 

Bir cevap yazın