Tesettür Abiyelerle Aksesuar Uyumu

tesettür abiye modelleriSatın alınırken büyük bir titizlikle incelenen tesettür abiye modelleri, her zaman görsel olarak en iyi etkiyi sunacak olan seçenek altında tercih edilir. Ancak bu genelde tek başına yeterli olmaz. Nitekim mutlaka değişik aksesuar modelleri farklı abiye çeşitleriyle değerlendirilmesi gerekmektedir. Böylece harika bir kombin yaratılabilir ve gidilecek mekanın konseptine uyumlu şekilde etkileyici bir görünüm yakalanabilir. Tabii organizasyon ve davetin türüne; giysiye ve kişisel isteklere bağlı olarak fakat aksesuarlar değerlendirilir. Ancak bu aksesuarların bazıları ortak şekilde vazgeçilmez unsurlardır.

 

 Abiyeler ile Ayakkabılar

 

Aksesuar olarak tesettür abiye modelleri için en önemli aksesuar çeşitleri şüphesiz ayakkabılardır. Genelde dolgu topuk, kısa veya uzun topuklu ile stiletto tarzı ayakkabılar böyle zamanlar için tercih edilir. Aynı zamanda genelde siyah başta olmak üzere koyu renkli ayakkabı modelleri organizasyonlar için ön plana çıkar. Tabii bu durum tercih edilecek abiyenin tarzına ve rengine bağlı olarak da değişkenlik gösterir. Ancak gri renk, kahverenginin değişik tonları ve siyah renk daha çok değerlendirilmektedir.

 

 Özel Çanta Modeli

 

Ayakkabı ile birlikte kullanılması gereken en önemli aksesuar seçenekleri olarak çantalar gelir. Mutlaka davet için daha zarif, elbiseye yakışır bir görünüm sunacak çanta modelleri tercih edilmelidir. Genelde elde taşınacak dikdörtgen ve askısız çantalar bir adım öne çıkar. Böylece daha hoş ve şık bir görünüm yakalanabilir. Renk olarak elbisenin ağır bastığı renkler çanta üzerinde olması daha özel bir uyum sağlar. Tabii alternatif olarak küçük çantaların üzerinde bulunan zincir askıları da kullanılabilir.

 

 Özel Tasarım Takı Çeşitleri

 

Takı modelleri şüphesiz abiyeler için vazgeçilmez aksesuar parçaları arasında yer alır. Özellikle başta küpe çeşitleri daha zarif ve küçük bir tasarım altında, klasik model üzerinden tercih edilerek kullanılmalıdır. Aynı zamanda yine zarif görünüme sahip olan kolye ve bileklik modelleri de kullanılabilmektedir.

 

 Kişisel İsteklere Göre Özel Aksesuarlar

 

Elbette kullanması gereken bu tür aksesuar çeşitlerinin yanı sıra, abiyelerle beraber kişisel isteklere uygun değişik tasarımlar da değerlendirilmektedir. Örneğin bu konuda şal, eşarp ve saat çeşitleri oldukça tarz bir görünüm yakalamak imkanı verebilir. Kişisel istekler baz alınmak suretiyle daha birçok değişik özel aksesuar modeli abiyeler ile birlikte kullanılabilir.

Bir cevap yazın