Tesettür Abiyelerin Yeni Sezon Trendleri

tesettür abiyeAbiye elbiseler her sezon sokak modasında olduğu gibi yeni trendleri ile kadınların yeni görünümlere kavuşmasına ve güzelliklerini daha da ön plana çıkarmalarına yardımcı olan tasarımları beğeniye sunuyor. Yeni sezon tesettür abiye modellerindeki moda trendleri ve özel davetlerin en şık kadını olmanıza yardımcı olacak olan stil önerileri şunlardır:

 

 – Trend Kumaşlar:

 

Abiye elbiselerde yeni sezon trendlerine baktığımızda dantel kumaşların ve şifon gibi uçuşan kumaşların oldukça popüler olduğunu görüyoruz. Tesettür abiye elbiselerde yeni sezonda kabarık etekler ve kalın kumaşlar ne yazık ki yok. Bu kumaşlardan yapılan abiye seçimleri ne yazık ki demode ve sıradan bir görünümü size getirecektir. Abiye seçimlerinde dantel detayların bulunduğu, şifon detaylarla hareketlendirilmiş ve balık kesin abiye elbiseleri tercih ederek, sezonun abiye trendlerini taşıyabilir, şık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

 

 – Pırıltılı Detaylar:

 

Abiye modellerindegeçtiğimiz sezon hayatımıza hızlı bir giriş yapan işlemeler ve ışıltılı detaylar bu sezon da en çok kullanılan moda trendleri arasında bulunuyor. Özellikle tesettür abiye elbiselerin kol ve bel kısmında kullanılan bu detaylar sayesinde hem şık hem de trend bir görünüm elde edebilirsiniz. Ancak yoğun işlemelerden ve parlak detaylardan kaçınmalı, elbiselerin belirli bölgelerinde yoğunlaşmış detaylara sahip elbiselerden yana tercihinizi yapmalısınız.

 

Payet kullanımı da abiye kıyafetlerde bu sezon en fazla kullanılan materyaller arasında bulunuyor. İşleme ve pırıltı detaylarının aksine yoğun payet kullanımı olan abiye elbiseler oldukça popüler. baştan aşağı payetlerle bezenmiş abiye elbiseleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Payetin doğal ışıltısı sayesinde aksesuar kullanımına gerek kalmadan şık ve trend bir görünüm sizi bekliyor!

 

 – Tek Renk Görünümü:

 

Abiye modasında bu sene baştan aşağı tek renk görünümü oldukça popüler Bu nedenle abiye elbiselerle birlikte kullanılan çanta, ayakkabı ve şal gibi diğer aksesuarlar da seçilen elbise modelleri ile aynı renge sahip olmalıdır. İkili abiye kombinlerinde farklı renkler kullanılabilse de elbise kombinlerinde mutlaka renk bütünlüğüne gidilmeli, renk kullanımlarından dolayı ortaya çıkabilecek ton farklılıklarına yer verilmemeye çalışılmalıdır. Eğer farklı bir renk aksesuar kullanılmak isteniyorsa mutlaka elbiselerin içinde bulunan renklerden birinin kullanılması tavsiye ediliyor.

 

Bir cevap yazın