Tesettür Abiyelerin Sezon Yenilikleri

 

Tesettür abiye kıyafetler özel günlerde kadınların zarafetini ortaya çıkartan ve güzelliklerini pekiştirerek kendilerini göstermelerine yardımcı olan parçalardır. Abiye seçimlerinde uyulan bazı kriterler sayesinde kadınlar görünümlerini zenginleştirebilir ve günümüz modasına uyumlu bir görüntü sergileyebilir. Trend bir abiye görünümü elde etmek için sezon yeniliklerini ve günümüz moda anlayışlarını takip etmek gerekiyor. Bu sayede abiye seçimlerinde daha doğru kararlar verilebilir ve elbise tercihlerinde hataya düşülmeden kusursuz bir şıklık yaratılabilir. Sezonun biye yenilikleri ve moda detayları şunlardır:

 

– Renkler:

 

           Tesettür abiye kıyafetlerin trend bir görünüme sahip olması için öncelikli olarak elbiselerde sezon renklerine yer verilmelidir. Abiye kıyafetlerde bu sezon bordo, lacivert ve yeşil tonlarının yoğun bir şekilde kullanıldığını görüyoruz. Bu renklerin yanı sıra pudra tonları ve siyah abiyeler de oldukça popüler ürünler arasında bulunuyor. Abiyelerin renklerine karar verirken ten rengi ile uyumlu olmasına dikkat etmek abiye şıklığınızı arttıracak ve elbisenin ruhunu yansıtmanıza yardımcı olacaktır.

 

– Abiye detayları:

 

           Tesettür abiye kıyafetlerde bu sezon volanlı ve kabarık omuzlar önde gelen akımlar arasında. Dikkat çekici omuz detaylarına sahip abiye seçimleri trend bir görünüm yakalamanızı sağlayacaktır. Abiyeler de kullanılan işleme detayları romantik bir havayı size getirirken bu sezonun en popüler abiye akımları arasında da bulunuyor. İşleme tercihlerinde parlak detayların kullanılmış olmasına dikkat etmeli ve işleme şıklığının vurgulanmasına özen göstermelisiniz. Abiye kıyafetlerle birlikte kullanılan dantel detaylarda sezon şıklığını yansıtmanızı sağlayacak olan diğer bir alternatiftir. Dantel detayını baştan aşağı kullanabilir veya sadece elbiselerin kol, yaka ve eteklerinde kullanarak diğer sezon trendleri ile bir araya getirebilirsiniz. Bu sezon abiye kıyafetlerde payet kullanımı da görülmektedir. Ancak trend bir payet şıklığı yaratmak için payet detayını kemer, yaka ve kol gibi detaylarda kullanmalı, kıyafetin bütününe bunu yaymamalısınız.

 

– Şallar:

 

           Tesettür abiye kıyafetlerle birlikte kullanacağınız şallar elbiselerin renginden farklı olmalıdır. Bu sezon özellikle gümüş ve altın tonlarında şalların abiye kıyafetlerle kullanımı oldukça yoğun bir şekilde görülmektedir. Elbisenin sahip olduğu altın veya gümüş detaylara göre şal seçimleri gerçekleştirilerek abiye şıklığı tamamlanabilir.

 

Bir cevap yazın