Tesettür Abiyeleri Nasıl Kombin Edilmeli ?

 

G.M.Z. Tesettür - Kendinden Kemerli Mika Abiye ZRM6095 Siyah (1)Tesettür giyim sektöründe pek çok yenilik yaşanmaktadır. Geniş ürün yelpazesi, farklı renk seçenekleri ve modeller bayanlar için sunuluyor. Her bayan özel davetlerde, nişan veya düğünlerde daha fazla şık olmak ister. Bunun için de tesettür abiye seçenekleri arasında kendi zevkine uygun bir seçenek tercih etmelidir.

 

TESETTÜR ABİYE ELBİSE KOMBİNİ

 

Geniş ürün yelpazesi sunulan tesettür abiyeleri her bayana hitap edecek tasarıma sahiptir. Önemli olan bu abiye elbiseyi tamamlaya bilmektir. Sade bir abiye elbise modelleri de günümüzde pek çok bayanın tercihi oluyor. Şık, güllü bir kemer detayı bile elbiseyi zarif ve gösterişli gösteriyor. Böyle bir sade elbise ile şık ve renkli bir eşarp, takı kullanılabilir. Öte yandan pul payetli, işleme detayına sahip olan bir şifon elbise ile daha sade ve sakin detaylar kullanılmalıdır. Çünkü bu abiye elbisesi görüntüsü ile zaten ön planda olacaktır. Üst kısmı tamamen dantelli, şık ve hoş görünümlü elbise modelinin alt kısmında ise düğme detayları bulunmaktadır. Bu tür elbise düğün, nişan gibi özel davetler için mükemmel bir seçim olabilir. Bu elbise modelinin farklı renkleri de bulunuyor. Rengine göre uygun bir eşarp kullanmak yeterli olacaktır. Önemli olan abiye kombin seçeneklerinde dengeyi ve uyumu sağlayabilmektir.

 

ABİYE MODELLERİNDE ÇİFT RENK DETAYI

 

Abiye modellerinde detaylar ve renkler geniş seçeneklerle tasarlanıyor. Özellikle son dönemlerde tesettür abiye modelleri tek renkten çok çift renk detayı kullanılıyor. Farklı iki rengin bir arada kullanmak ise şık hem de hoş bir görüntü yansıtacaktır. Yeni sezon abiye modellerinde özellikle altın renkte işlemler ve ana renklerin bir arada olduğu modeller göze çarpıyor. Siyah rengin diğer renkler ile kullanımı da oldukça fazladır. Siyah, bordo, siyah zümrüt,siyah kırmızı renk seçenekleri mevcuttur.

 

Somon ve mürdüm, pudra mor, şarabi gold, gümüş siyah, gülkurusu gibi seçenekler de dikkat çekiyor. Bu abiye modelleri oldukça zarif ve son derece şık bir görüntü veriyor. Her bayan nişan, özel davet veya düğün gibi davetlerde kolay bir şekilde şık olabilir. Bu elbiseleri detaylara ve renklere göre kombin ederek şık ve gösterişli olabilirler.

 

Bir cevap yazın