Tesettür Abiyeler Nasıl Kombinlenir?

tesettür abiyeSitemize göz attığınızda sade ama şık görünümlü abiyelerin bolca bulunduğunu göreceksiniz. Bunun sebebi birçok kadının sade görünüme sahip olan abiyeleri çok fazla tercih etmesidir. Özellikle çok fazla gösteriş gerektirmeyen özel günlerde bu abiyeleri kullanmak daha uygun olacaktır. Örneğin bir tanıdığınızın nişanında bu sade ve fazla detaya yer vermeyen modelleri tercih edebilirsiniz.

 

Bu tesettür abiye modellerini kombinlemek içinse tek yapmanız gereken daha sade parçalara yer vermek. Örneğin abiyenin altına stiletto ayakkabı giyebilirsiniz. Aynı zamanda abiyeyi çok gösterişli olmayan takılar ile tamamlayabilirsiniz. Elinize alacağınız minik ve parıltılı bir abiye çantası da kombinin tam olmasına katkı sağlar.

 

 Gösterişli ve Göz Alıcı Kombinler

 

Bazı kadınlar özel günlerde daha dikkat çekici kombinler oluşturmak ister. Bunun için de seçtikleri tesettür abiye modelleri bol detay içerir. Bu sayede tüm gözleri üzerlerine çevirirler. Sitemize bakarsanız bu modellerin de bolca bulunduğunu görebilirsiniz. Bu tarz modeller daha çok gösterişli bir görünüme sahip olmak isteyen kişiler için uygundur.

 

Bu tarz abiye modellerini kombinlemek için de seçeceğiniz parçalar gösterişli olmalıdır. Örneğin sitemizden ışıltılı abiye seçerek bunları platform topuklu ayakkabılar ile giyebilirsiniz. Aynı zamanda bol pulları olan bir abiye de üzerine ışıltılı takılar gerektirir. Bunun yanı sıra elinize alacağınız bolca detay içeren abiye çantası da kombininizi tamamlayıcı bir rol oynar.

 

 Farklı Konseptlere Uygun Abiyeler

 

Sitemizde pembeden sarıya, siyahtan beyaza kadar birçok renkte abiye modeli bulunmaktadır. Bu ürün çeşitliliği sizin farklı konseptlerde giyebileceğiniz abiyelere sahip olabilmeniz içindir. Örneğin düğün, nişan, akşam yemeği gibi konseptlerin hepsinde farklı bir model tercih edilir. Bu yüzden her özel güne uygun düşecek abiye modelleri sitemizde mevcuttur.

 

Farklı özel günlerde giyeceğiniz abiye modellerine sahip olmak için sitemizdeki modellere göz atabilirsiniz. Tek yapmanız gereken hızlı bir şekilde alışverişe başlamak. Özel günlerde en şık kişi olmak, görüntünüz ile görenleri kendinize hayran bırakmak sizin elinizde. Sitemiz ise size tüm olanakları sunar. Tek yapmanı gereken binlerce model arasından size en uygun modeli tercih etmek.

 

Bir cevap yazın